Μποτία : «Έτσι θα πάρουμε το νταμπλ»

Μποτία : «Έτσι θα πάρουμε το νταμπλ»

Χαρούμενος ο Μποτία με τη νέα νίκη και την καλή εμφάνιση

botia

Χαρούμενος με τη νέα νίκη και την πολύ καλή εμφάνιση του Ολυμπιακού, δήλωσε ο Αλμπέρτο Μποτία, μιλώντας στην κάμερα της Nova. «Ναι είχαμε πολύ καλά αποτελέσματα. Ήταν δύο εβδομάδες με πολλά και σημαντικά παιχνίδια στη διεκδίκηση του Κυπέλλου και του πρωταθλήματος και είμαστε χαρούμενοι που έχουμε καταφέρει να πάρουμε καλά αποτελέσματα σε όλους τους αγώνες, σε όλες τις διοργανώσεις. Αυτή τη στιγμή έχουμε μπροστά μας τη διακοπή και είμαστε χαρούμενοι που πάμε σε αυτή τη διακοπή με θετικό τρόπο», δήλωσε αρχικά.

Για το αν πιστεύει ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να κατακτήσει το νταμπλ: «Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, να προσπαθούμε και να αγωνιζόμαστε με τον ίδιο τρόπο και αν το κάνουμε αυτό στο τέλος η ομάδα θα κερδίσει και το πρωτάθλημα και το Κύπελλο».

Για τη χημεία που έχει με τον Σιόβα και το γκολ που πέτυχε: «Μετά την απουσία μου ανυπομονούσα να επιστρέψω πίσω και να βοηθήσω την ομάδα μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που η ομάδα δείχνει να παίζει καλά και για το γεγονός ότι μπορώ να συνεισφέρω».

Για το γεγονός ότι στα τελευταία ματς πρωταθλήματος η άμυνα δεν δέχτηκε γκολ: «Η άμυνα δουλεύει καλά, όμως το σημαντικό είναι ότι όλη η ομάδα δουλεύει καλά. Από τον πρώτο παίκτη που επιτίθεται μέχρι τον τελευταίο που αμύνεται. Είναι σημαντικό όλοι να δουλεύουμε καλά».

Πηγή : http://www.gavros.gr/article/92860/etsi-tha-paroyme-to-ntampl/

Share and Enjoy !

0Shares
0 0