Από τις ομαδικές προπονήσεις, στη σέντρα!

Με μεγάλη προσμονή αναμένεται η σημερινή τηλεδιάσκεψη της Super League, μέσω της οποίας αναμένεται να αποφασιστεί η επανέναρξη του πρωταθλήματος! Κάτι το οποίο ο Ολυμπιακός ήθελε εδώ και καιρό. Ούτε οριστικές διακοπές, ούτε παύλες, ούτε τέτοιου είδους αστειότητες.

Εφόσον η κατάσταση δείχνει να το επιτρέπει, το πρωτάθλημα οδεύει προς την επανεκκίνησή του και οι «ερυθρόλευκοι» μπορούν να συνεχίσουν από εκεί που σταμάτησαν, στον δρόμο προς το 45ο! Πιθανότερη ημερομηνία επανέναρξης η 7η Ιουνίου, ώστε να μην υπάρχει μεγάλη πίεση στη διεξαγωγή των αγώνων.

Από σήμερα, πάντως, οι ομάδες της Super League μπαίνουν ξανά σε… γνώριμα μονοπάτια, αφού αρχίζουν εκ νέου οι ομαδικές προπονήσεις! Ένα σκηνικό το οποίο είχε… λείψει από το ελληνικό ποδόσφαιρο. Μέχρι και πριν από λίγες ημέρες (το Σαββατοκύριακο ο Μαρτίνς είχε δώσει ρεπό) οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού έκαναν προπονήσεις με αποστάσεις, με μικρά γκρουπ και… άβολα. Όπως και οι άλλες ομάδες στη Super League.

Αυτό αλλάζει και με την επιστροφή, σήμερα Δευτέρα, στο Ρέντη, αρχίζουν οι ομαδικές προπονήσεις. Γεγονός που φέρνει τη Super League ένα βήμα πριν την επανέναρξη, αλλά και τον Ολυμπιακό ένα βήμα πριν το 45ο!
Πηγή Gavros.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0