Απαγορεύτηκε η μετακίνηση των οπαδών του Ολυμπιακού στην Λάρισα

Απαγορεύτηκε η μετακίνηση των οπαδών του Ολυμπιακού στην Λάρισα

Stop στους οπαδούς του Ολυμπιακού από την Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας. Η ΠΑΕ ΑΕΛ ενημέρωσε με ανακοίνωσή της ότι κατόπιν εισήγησης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης απαγόρευσε τη μετακίνηση 2.000 οπαδών του Ολυμπιακού για το ματς της Κυριακής.

Η ανακοίνωση της Λάρισας: 

«Παρά την πρόθεση της ΠΑΕ ΑΕΛ να φιλοξενήσουμε 2.000 οπαδούς του Ολυμπιακού, κατόπιν ατυχούς εισηγήσεως της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας, ο αρμόδιος Υπουργός κ. Αυγενάκης απαγόρευσε την μετακίνηση των οπαδών του Ολυμπιακού στη Λάρισα.

Κατόπιν αυτής της αποφάσεως οποιοσδήποτε οπαδός του Ολυμπιακού, από οποιοδήποτε μέρος τη Ελλάδος επιθυμεί να παρακολουθήσει τον αγώνα στις ίδιες θύρες με τους οπαδούς μας και όχι ομαδικά σε άλλη θύρα, μπορεί όπως οι οπαδοί μας να προμηθευτεί το εισιτήριο του στο ωράριο που έχει ανακοινωθεί με τις προϋποθέσεις αγοράς που ισχύουν για όλους.

Κατόπιν αυτής της αποφάσεως την οποία η ΠΑΕ ΑΕΛ θεωρεί ατυχή, είμαστε υποχρεωμένοι να εφαρμόσουμε το ίδιο και με όλες τις ομάδες που θα έρθουν να αγωνιστούν στη Λάρισα είτε για το Πρωτάθλημα είτε για το Κύπελλο.

Προπώληση εισιτηρίων

Από τα γραφεία της ΠΑΕ :

την Πέμπτη – Παρασκευή από τις 10:00 έως 15:00 & 18:00 έως 21:00 και Σάββατο από τις 10:00 έως 15:00,

Από τα εκδοτήρια του AEL FC ARENA:

την Κυριακή από τις 10:00 έως την έναρξη του αγώνα.»

Share and Enjoy !

0Shares
0 0