Άντεξε την πίεση ο Θρύλος: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-Μπασακσεχίρ Live( 0-0)

Ο Ολυμπιακός άντεξε την πίεση, και για αυτό είναι ακόμα 0-0. Μεγάλες ευκαιρίες από Γκιγιερμε,Μασούρα.


Ο Ολυμπιακός μπαίνει για ακόμα μια φόρα δυνατά στον αγώνα,καθώς στο πρώτο 5λεπτό έχει κλέισει για τα καλά τους Τούρκους.
Ο Γκιγιέρμε έχασε την ποιο μεγάλη ευκαιρία καθώς από το σουτ που έκανε από τα 20 μέτρα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι, του τερματοφύλακα της Μπασακ στο 3ο λεπτό
Η Μπασακσεχίρ έφτασε κόντα στην εστία του Σα στο 8 καθώς από το σουτ που έκανε έξω από την περιοχή ο Ρομπίνιο πέρασε ελάχιστα λίγο δίπλα από την εστία .
Η Μπασακ χάνει και αλλή ευκαιρία βγήκε στην αντεπίθεση με τον Βίτσκα, να πλασάρει αλλά τον Σα να πραγματοποιεί εξαιρετική επέμβαση στο 10′.
Ο Ολυμπιακόε πέρασε ένα κακό δίαστιμα αλλά ξανα βγήκε στην επίθεση, με πολύ καλές επιλογές αλλά όχι καλά τελείωματα.
Μεγάλη φάση για την Μπασακσεχίρ, ο Βίτσκα θα κάνει την κούρσα από τα δεξία, θα κάνει την σέντρα, με τον Κριβελί να κάνει την προβολή και τον Σα να πραγματοποιεί μια ακόμα σπουδαία επέμβαση κρατώντας το μηδέν στο 16′.
Στο 21′ ο Βαλμπουενα βρέθηκε στην περιοχή αλλά το σουτ πέρασε ψηλά αουτ.
Η Μπασακ, πιέζει για το γκολ αλλά ο Ολυμπιακός κρατάει καλά.
Ξανά ο Βίστσα, έστρωσε στον Ρομπίνιο, ο οποίος από εξαιρετική θέση δεν κατάφερε να νικήσει τον Πορτογάλο. Πάντως, από το ριπλεϊ φάνηκε ότι ήταν εκτεθειμένος Βόσνιος στο 35′.
Φοβερό σουτ του Μασούρα στο 42′ η μπάλα λίγο πάνω απο τα δοκάρια.
Ο Ολυμπιακός δεν πατάει καλά στον αγωνιστίκο χώρο, αλλά κρατάει καλά αμυντικά. και έχει και το 0-1 που του δειίνει την πρόκριση
Πλέον στο δευτερό μέρος θα πάει για το γκολ.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0