Ανδρέου: «Ο Κωστή ξέρει ήδη την επόμενη κίνηση»

Ο Ιωάννης Κωστή αποτελεί έναν εκ των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού, που αγωνίζονται με τη μορφή δανεισμού σε άλλη ομάδα.

Για την ακρίβεια, ο νεαρός Κύπριος χαφ έχει παραμείνει δανεικός στην Νέα Σαλαμίνα, για το δεύτερο εξάμηνο της σεζόν.

Τα όσα λένε στην Μεγαλόνησο για τον Κωστή είναι ιδιαίτερα κολακευτικά. Χαρακτηριστικές είναι κάποιες δηλώσεις που έκανε ο βετεράνος άσος της Νέας Σαλαμίνας και της Ανόρθωσης, Πάμπης Ανδρέου, σε ραδιοφωνικό σταθμό. Μεταξύ άλλων, ο Ανδρέου ρωτήθηκε για τον Κωστή, τον οποίο γνωρίζει καλύτερα από πολλούς άλλους, μιας και είναι προπονητής στην Ακαδημία της Νέας Σαλαμίνας!

Ο 52χρονος, πλέον, Ανδρέου δήλωσε: «Ο Κωστή έχει ένα χαρακτηριστικό που είπε και παλαιότερα ο Ανδρέας Μουσκάλης για μένα… Ξέρει την επόμενη κίνηση που θα κάνει, πριν έρθει η μπάλα κοντά του. Είναι σημαντικό αυτό για το σύγχρονο ποδόσφαιρο. Και εγώ έτσι έκανα…

Δεν θα πω έτσι (σ.σ. για το αν είναι ο Κωστή είναι ο… νέος Ανδρέου) γιατί διαφέρουμε σε πολλά. Από άλλες απόψεις και με τη θέση που παίζει και με τον τρόπο που παίζει, δεν χρειάζεται να τα αναλύσουμε.

Ο Κωστή θα έπαιζε καλύτερα πίσω από τον επιθετικό. Με τον σχηματισμό που παίζει τώρα η Νέα Σαλαμίνα, αν ο Κωστή ήταν πιο κοντά στην περιοχή θα είχε περισσότερο και το γκολ. Θα ήταν πιο ξεκούραστος, θα είχε πιο καθαρό μυαλό».
Πηγή Gavros.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0