Ανδρέας Σάμαρης : «Να ζήσουμε μεγαλύτερες στιγμές»

Ανδρέας Σάμαρης : «Να ζήσουμε μεγαλύτερες στιγμές»

Το «ευχαριστώ» του Ανδρέα Σάμαρη και η υπόσχεσή του στον κόσμο του Ολυμπιακού για τη συνέχεια…

05861

 

Ο Ανδρέας Σάμαρης υπέγραψε την επέκταση του συμβολαίου του, κάτι που ανακοινώθηκε επίσημα από τον Ολυμπιακό. Ο διεθνής μέσος των «ερυθρόλευκων» δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας: «Θέλω να ευχαριστήσω τη Διοίκηση του Ολυμπιακού και τον Πρόεδρο κ. Βαγγέλη Μαρινάκη. Με την ανανέωση του συμβολαίου μου δείχνουν έμπρακτα την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπό μου.

Παράλληλα, θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου. Μέσω της συνεργασίας μου με εκείνους έγινα καλύτερος και κατάφερα να φτάσω σε αυτή την ανανέωση του συμβολαίου μου. Θέλω να ευχαριστήσω και τον προπονητή μου, τον κ. Μίτσελ, ο οποίος την περασμένη αγωνιστική περίοδο μου έδωσε την ευκαιρία και τη δυνατότητα να αγωνιστώ σε υψηλό επίπεδο.

Θέλω, φυσικά, να ευχαριστήσω τον κόσμο της ομάδας. Από την πρώτη μου χρονιά στον Ολυμπιακό, η οποία πάντα είναι δύσκολη, για κάθε ποδοσφαιριστή, μου έδειξε τη στήριξή του και την αγάπη του.

Η υπόσχεσή μου είναι ότι θα δώσω ακόμη περισσότερα μέσα στο γήπεδο, σε κάθε αγώνα, αλλά και καθημερινά, στην προπόνηση. Χρειάζεται πολλή και σκληρή δουλειά, ώστε να ζήσουμε ακόμη μεγαλύτερες στιγμές με τον Ολυμπιακό. Ώστε οι φίλαθλοί μας να είναι διαρκώς ολοένα και πιο περήφανοι για την αγαπημένη τους ομάδα».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0