Άλλη μια δύσκολη απόφαση που o Μαρτίνς παίρνει ΆΡΙΣΤΑ!!!

Ο Πέδρο Μαρτίνς είχε μια δύσκολη απόφαση  με σκοπό να επιλέξει  την λίστα με τους ποδοσφαιριστες  για τους ομίλους του Champions League. Και από ότι φαίνεται παίρνει μπράβο και σε αυτό. 

Γράφει ο Κωνσταντίνος Καλογερόπουλος.

Στο σημερινό υπάρχον ροστερ, ο κάθε παίχτης  που θα κοβόταν θα ήταν εκπλήξει. Καθώς  όλοι οι παίχτες έδωσαν το 100%  είτε ήταν στον πάγκο είτε στον αγωνιστικό χώρο, για να επιστρέψει ο Ολυμπιακός στα αστέρια.

Πάντα, όποιος  προπονητής έχει περάσει από τον Ολυμπιακό όταν έρχεται η δηλώσει της λίστας  για τους  ευρωπαϊκούς αγώνες πάντα υπάρχουν αντιδράσεις για το ποιος έμεινε έξω, και ποιος μέσα.

Φέτος  ο Πέδρο έκανε πολύ καλή δουλεία και σε αυτό. Ο Μάρτινς  πιστεύω  ότι από τα τελευταία  χρόνια και όσους προπονητές πέρασαν είναι αυτός όπου φέτος έκανε την καλύτερη δουλεία, καθώς πήρε πολύ καλές αποφάσεις , με σκοπό ποιους άφησε εκτός και ποιους έβαλε εντός σε αυτή.

Ο Σουντανί ήταν ένας παίχτης που  προσπαθεί από την πρώτη μέρα και  να πείσει τον  τον Μάρτινς. Ο Πορτογάλος  όμως θέλει  από τον παίχτη να προσπαθήσει ποιο πολύ. Και πιστεύω ότι Σουντανί  είναι δουλευταράς και θα τα καταφέρει .

Η  Περίπτωση του Κούτρη ήταν μια δύσκολη περίπτωση. Θεωρώ ότι ήταν ένα από τα ονόματα που ήταν η εκπλήξει που έμεινε εκτός.  Ο Κούτρης έχει μπροστά του τον Τσιμίκα που έκανε φοβερά παιχνίδια στα προκριματικά, και από πίσω ακολουθεί η παλιοσείρα ο Τοροσίδης . Ο Κούτρης πάντως  θα παίξει πάνω από 20 παιχνίδια φέτος καθώς  θα παίρνει  παιχνίδια στα πόδια του.

Ο Μπα για έμενα ήταν ο παίχτης που θα ήθελα να είναι στην λίστα. Καθώς στον αγώνα με την Πλζεν που μπήκε ως αλλαγή ήταν από τους θετικούς παίχτες του Ολυμπιακού. Και πιστεύω ότι θα ήταν καλύτερη λύση στο κέντρο της άμυνας.

Μάρκοβιτς και Μπρούνο δεν έδειξαν κάτι , με τον δεύτερο να πληρώνει  τα λάθη του στον αγώνα με την Μπασακ και αυτοί αναμένεται να πάρουν χρόνο σε πρωτάθλημα και κύπελλο

Και φυσικά Ο  Χριστοδουλόπουλου και Φορτούνη. Με τον πρώτο εξ αυτών ναι μεν να μετράει αντίστροφα για να επανέλθει σε φουλ αγωνιστική δράση και τον δεύτερο να μένει εκτός τουλάχιστον μέχρι τον Φεβρουάριο.

Ο Μάρτινς χρειάζεται παίχτες για  το μεγάλο ροτείσον που έρχεται , και μην κάνει τα ίδια λάθη με πέρσι με τον τραυματισμό του Όμαρ , όπου ο Ολυμπιακός ξεφούσκωσε.

Φυσικά ο Ολυμπιακός μπορεί να προβεί σε μια αλλαγή μέχρι και 24ώρες πριν ξεκινήσουν οι αναμετρήσεις των ομίλων.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0