Αλλαγές, αλλιώς Gr-exit

Αλλαγές, αλλιώς Gr-exit

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να φτάσει στην Ελλάδα το έγγραφο-προειδοποίηση από FIFA και UEFA, οι οποίες θα ζητούν αλλαγές στο αθλητικό νομοσχέδιο που πέρασε ο Σταύρος Κοντονής στη Βουλή.

uefa fifa

Εντός της εβδομάδας περιμένουν στην ΕΠΟ και στη ΓΓΑ τις παρατηρήσεις της FIFA και της UEFA στο αθλητικό νομοσχέδιο που πέρασε πριν από μερικές ημέρες στη Βουλή ο Σταύρος Κοντονής.

Εκείνο που προκύπτει, σύμφωνα με τη SportDay, είναι πως το έγγραφο που θα φτάσει σήμερα ή το αργότερο αύριο στην Ελλάδα θα έχει τελικά χαρακτήρα προειδοποίησης και παρατηρήσεων και δεν θα ανακοινώνεται ο αποκλεισμός των ελληνικών συλλόγων και της Εθνικής από τις διεθνείς διοργανώσεις.

Από την πλευρά της, η εφημερίδα Goal αποκαλύπτει ότι θα δοθεί διορία δύο εβδομάδων στην ελληνική κυβέρνηση να κάνει αλλαγές σε συγκεκριμένα άρθρα και τότε θα υπάρξουν κυρώσεις για τις ελληνικές ομάδες. Η διορία, μάλιστα, δεν θεωρείται τυχαία, αφού σχετίζεται άμεσα με τις εκλογές στη FIFA που είναι στις 29 Μαΐου.

Στην ΕΠΟ υποστηρίζουν πως η επιτροπή εκτάκτων υποθέσεων της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, η οποία πήρε την προηγούμενη εβδομάδα μεταφρασμένο ολόκληρο το νομοσχέδιο, είχε αποφασίσει το Gr-exit, καθώς θεωρείται πως υπάρχει παρέμβαση της Πολιτείας στην Ομοσπονδία.

Όλοι πλέον περιμένουν με αγωνία την αντίδραση του υφυπουργού αθλητισμού, κ. Κοντονή, στην περίπτωση που η FIFA και η UEFA δώσουν διορία για αλλαγές σε επίμαχα άρθρα του αθλητικού νομοσχεδίου (κυρίως στο 5 και το 15 παράγραφος 2).

Πηγή : http://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/allages-alliws-Gr-exit/3087789

Share and Enjoy !

0Shares
0 0