Άγριο «χώσιμο» Θύρας 4 κατά διοίκησης, παικτών και δημοσιογράφων που «σφάζονται για μία μπριζόλα»

Δεν έχει τελειωμό η κατρακύλα του ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει φάει απανωτά «χαστούκια», σε όλα τα επίπεδα, τη φετινή σεζόν, επικρατώντας το απόλυτο μπάχαλο στις τάξεις του. Πάμε, όμως, στα νεότερα, στα… φρέσκα.

Δείτε την εκπομπή μας :

Βγήκαν, λοιπόν, οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας της Θεσσαλονίκης και τα έβαλαν με τα pay-roll του Ιβάν Σαββίδη, τους παρατρεχάμενούς του, τους παίκτες, αλλά και κάποιους «δημοσιογράφους» που… σφάζονται για μία μπριζόλα, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά. Παράλληλα, ζήτησαν νέες παραιτήσεις για το φιάσκο με τα δελτία υγείας.

Μεταξύ άλλων, η Θύρα 4 αναφέρει ότι: «Είναι σε πλήρη λειτουργία ένας ιδιότυπος και ιδιαίτερα πεινασμένος περίγυρος που έχει σχηματιστεί γύρω από τα λεφτά του μεγαλομετόχου. Κλίκες, μανατζαρέοι παντός τύπου, δημοσιογράφοι και «δημοσιογράφοι» που πότε σφάζονται για μία μπριζόλα και πότε συμμαχούν για την κοινή κονόμα, αποτυχημένοι πολιτικάντηδες και wanna-be πολιτικοί, μακροχρόνια άνεργοι, αποτυχημένοι επιχειρηματίες και επαγγελματίες και θρασύτατοι αρπακολατζήδες, όλοι αγωνίζονται ανάξια (και όχι επάξια), με πρόσχημα τον Π.Α.Ο.Κ., για μία θέση στο pay-roll. Μην ξεχνάτε ότι η πόλη είναι μικρή, όλοι γνωριζόμαστε μεταξύ μας και η Θύρα 4 γνωρίζει καλά το ρόλο και το παρελθόν του καθενός. Η ευθύνη γι’ αυτό το θίασο παραμένει ευθύνη του μεγαλομετόχου».

Από εκεί και πέρα, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ αφήνουν σαφείς αιχμές για τον τρόπο διοίκησης του Ιβάν, αλλά και του Γκιόργκι: «Διοίκηση αποκλειστικά μέσω skype και Instagram, ακόμη και στην εποχή της τηλεργασίας, δεν γίνεται. Δεν αρκεί μόνο η χρηματοδότηση, γιατί χωρίς έλεγχο τα λεφτά πέφτουν σε ένα τρύπιο βαρέλι. Οι ευθύνες για την κατάλληλη επιλογή στελεχών, για τον έλεγχο αυτών καθώς και για την απόδοση των ευθυνών, ανήκουν σε αυτούς που βάζουν τα λεφτά τους στο σύλλογο, δηλαδή στην οικογένεια Σαββίδη. Όπως πιστώνονται τα θετικά, έτσι χρεώνονται και τα αρνητικά».

Μία… ωραία ατμόσφαιρα! Μία μεγάλη… οικογένεια! Γελάει μαζί σας όλος ο κόσμος…

Share and Enjoy !

0Shares
0 0