Όλτρα: “Ο Ολυμπιακός έκλεισε τον Μίτσελ”!

Την αποκάλυψη πως ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει με Μίτσελ στον πάγκο και βοηθό του τον Νικοπολίδη, έκανε ο εκ των υποψηφίων για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των Πειραιωτών, Χοσέ Λουίς Όλτρα!

Μπορεί οι άνθρωποι του Ολυμπιακού να έχουν κάνει γνωστό πως δεν βιάζονται το θέμα του προπονητή και πως ίσως χρειαστεί να φτάσουμε στην ερχόμενη εβδομάδα για να ανακοινωθεί ο… Ισπανός διάδοχος του Λεονάρντο Ζαρντίμ, δεν αποκλείεται όμως ο “εκλεκτός” για την άκρη του πάγκου να έχει ήδη βρεθεί.

Τουλάχιστον σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο Χοσέ Λουίς Όλτρα, με τον 43χρονο τεχνικό, που είναι στην τριάδα των υποψηφίων για το πόστο, να ισχυρίζεται μέσω δηλώσεών του στην εφημερίδα “Γαύρος” πως αυτός που θα αναλάβει τον Ολυμπιακό είναι ο Μίτσελ με άμεσο συνεργάτη τον Αντώνη Νικοπολίδη.

Δεν πρόκειται να είμαι ο επόμενος προπονητής του Ολυμπιακού. Νομίζω ότι έχει βρεθεί πώς θα συνεχίσει η ελληνική ομάδα και δεν είμαι εγώ στο πλάνο της. 

Στην Ισπανία μαθαίνουμε ότι θα υπάρξει δίδυμο. Ξέρω για τον Μίτσελ με τον πρώην τερματοφύλακα της ομάδας, Νικοπολίδη. 

Η δική μας πληροφόρηση είναι ότι έτσι θα προχωρήσει ο Ολυμπιακός! Δεν γνωρίζω ακριβώς τις λεπτομέρειες, απλώς η ενημέρωση που έχουμε είναι ότι έκλεισε ο Μίτσελ“, τόνισε ο πρώην τεχνικός της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, ο οποίος ερωτηθείς αν εκτιμάει πως μπορεί να πετύχει αυτή η “συνταγή”, δήλωσε:

“Αυτό δεν μπορώ να το γνωρίζω… Είναι η επιλογή της διοίκησης του Ολυμπιακού και ελπίζω ένας ακόμα συμπατριώτης μου (σ.σ. Μίτσελ) να τα πάει καλά στην ομάδα του Ολυμπιακού“.

Όσον αφορά στην παρουσία του Ερνέστο Βαλβέρδε για τρία χρόνια συνολικά στον πάγκο των “ερυθρολεύκων”, ο Όλτρα υπογράμμισε:”Πρόκειται για έναν πολύ καλό προπονητή και με εμπειρία από την Πριμέρα Ντιβισιόν”.