Χωρίς Χολέμπας στην Κέρκυρα

e3d282d96bde4bb7b107e2a101c33aa5_XL

Με ένα απρόοπτο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον αγώνα της Κυριακής (17/3) με την Κέρκυρα, καθώς ο Χοσέ Χολέμπας έμεινε εκτός με ενοχλήσεις.

Ο Έλληνας αμυντικός των «ερυθρόλευκων» αισθάνθηκε το Σάββατο ήπιες ενοχλήσεις στον τένοντα του ορθού μηριαίου δεξιά και για τον λόγο αυτό προτιμήθηκε να προφυλαχθεί κάνοντας θεραπεία και αποκλείστηκε από την αποστολή που ανακοίνωσε ο Μίτσελ.

Παράλληλα, εκτός αποστολής έμειναν οι Αριέλ Ιμπαγάσα και Λεάντρο Γκρέκο που υποφέρουν από προβλήματα, ενώ για δεύτερη συνεχόμενη φορά, στις επιλογές του Ισπανού τεχνικού βρίσκονται οι Γιάννης Φετφατζίδης και Φρανσουά Μοδέστο. Μάλιστα, για τον Κορσικανό αυτή είναι η πρώτη φορά που είναι στην αποστολή σε ματς πρωταθλήματος επί εποχής Μίτσελ… Εκτός για λόγους τακτικής έμειναν οι Πάντελιτς, Πίνο και Ντιακιτέ.

Αναλυτικά, στην αποστολή μετέχουν οι: Μέγιερι, Κάρολ, Αμπντούν, Κοντρέρας, Τζεμπούρ, Φέισα, Φετφατζίδης, Φουστέρ, Λυκογιάννης, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μήτρογλου, Μοδέστο, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Σιόβας, Βλαχοδήμος.

Όσον αφορά στο πρόγραμμα, οι «ερυθρόλευκοι» άρχισαν με ασκήσεις τακτικής και στην συνέχεια το… βάρος έπεσε στην κυκλοφορία της μπάλας, ενώ ολοκληρώθηκε με οικογενειακό διπλό, όπου ο Μίτσελ έκανε δοκιμές ενόψει της αναμέτρησης με τους Φαίακες.

 

Διαβάστε περισσότερα : onsports.gr