Φουστέρ: «Με δουλειά μπορούμε να περάσουμε»

d.fuster

 

Προσοχή εν όψει του ματς στο «Ντα Λουζ» με την Μπενφίκα συνέστησε σε συνέντευξη του στη «Real News» ο Νταβίδ Φουστέρ, ο οποίος, βέβαια, δεν παρέλειψε να εκφράσει την πίστη του πως ο Ολυμπιακός μπορεί την πρόκριση στους «16».

Αναλυτικά, ο Νταβίντ Φουστέρ μίλησε για:

-τις χαμένες προκρίσεις των τελευταίων ετών: «Αξίζαμε αυτές τις προκρίσεις. Νομίζω ότι φέτος όλα μπορούν να αλλάξουν. Αισθάνομαι ότι είμαστε σε καλύτερη ψυχολογία. Δεν ξέρω αν μας χρωστάει ο Θεός ή η τύχη. Ξέρω ότι χάσαμε προκρίσεις στο τέλος και με πολλή δουλειά μπορούμε να τα καταφέρουμε φέτος. Την τύχη εξάλλου τη καθορίζει ο καθένας με τη δουλειά του».

-την κακή κατάσταση που βρίσκεται η Μπενφίκα: «Δεν υπάρχουν εύκολα ματς. Δεν περιμένουμε να είναι εύκολο εξαιτίας των προβλημάτων της Μπενφίκα, που όμως δεν βρίσκεται στα καλύτερά της. Θα τα δώσει όλα».

-τους παίκτες της Μπενφίκα που πρέπει να προσέξει ο Ολυμπιακός: «Ο Μάτιτς είναι σίγουρα ένας πολύ καλός παίκτης. Γενικώς είναι μία ομάδα που έχει ποιότητα. Είναι και γρήγορη, ενώ παίζει επιθετικά. Εννοείται πως πρέπει να προσέξουμε τον Καρντόσο. Θα χρειαστεί πολλή δουλειά από την πλευρά μας στο παιχνίδι για να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα».

-το αν μπορεί ο Ολυμπιακός να επαναλάβει εμφανίσεις ανάλογες με αυτήν του πρώτου ημιχρόνου κόντρα στην Παρί: «Αφού το κάναμε με την Παρί, μπορούμε να το ξανακάνουμε. Στο δικό μας γήπεδο ειδικά, με τη βοήθεια του κόσμου, μπορούμε να παίξουμε με τον ίδιο ρυθμό και την ίδια ψυχολογία και πίεση στον αντίπαλο».

-το πώς καταφέρνει με όλους τους προπονητές να είναι βασικός: «Δουλεύω στο μάξιμουμ με όποιον προπονητή και να συνεργάζομαι. Δουλεύω για την ομάδα. Τώρα είναι σε καλή στιγμή, σε φόρμα. Θέλω να συνεχίσω έτσι όλο το χρόνο».