Φορτσάρει ενόψει Αστέρα

kosmos-olimpiakou

Ο Ολυμπιακός έχει την τύχη να τίθεται αντιμέτωπος, λίγες ημέρες πριν τον «τελικό» με την Αντερλεχτ, με μια ομάδα που μπορεί να τον κρατήσει σε αγωνιστική εγρήγορση και να τον δυσκολέψει αρκετά για να πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Αυτή η ομάδα δεν είναι άλλη από τον Αστέρα Τρίπολης. Οι Αρκάδες αποτελούν μια από τις πιο δυνατές ομάδες της Superleague και ο Μίτσελ γνωρίζει καλά ότι το έργο των ποδοσφαιριστών του θα είναι δύσκολο.

Η προπόνηση την Πέμπτη διεξήχθη το πρωί, με ιδιαίτερη έμφαση στην επιθετική και αμυντική λειτουργία, σε κλειστό χώρο και με έντονη πίεση από τον αντίπαλο. Αρχικά έγιναν ασκήσεις ανάπτυξης του παιχνιδιού και αμέσως μετά η άσκηση μετατράπηκε σε διπλό, αρχικά στο μισό γήπεδο.

Στη συνέχεια ο χώρος μειώθηκε, οι ομάδες πλήθυναν και έγιναν πιο μικρές σε σύνθεση και η ταχύτητα εναλλαγής της μπάλας αυξήθηκε, όπως και η εναλλαγή των ομάδων από άμυνα σε επίθεση.

Ιατρικά η ομάδα παρουσιάζει την ίδια εικόνα με την Τετάρτη με τους Μανιάτη, Μήτρογλου να συνεχίζουν τα προγράμματα αποθεραπείας τους. Αύριο η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 11:00.

Πηγή: sentragoal.gr