«Αποχωρεί ο Αμπντούν από τον Ολυμπιακό»

2

 

Σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα από το εξωτερικό και συγκεκριμένα την  «Equipe» ο Τζαμέλ Αμπντούν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αγγλία και την ομάδα της Νότιγχαμ Φόρεστ. Μετά το φλερτ που υπήρξε με τον Τζεμπούρ που τελικά κατέληξε σε ναυάγιο, η ομάδα της Νότιγχαμ φαίνεται ότι έχει βάλει στο μάτι και έναν ακόμα παίκτη του Ολυμπιακού. Η μεταγραφή αυτή μόνο εύκολη δεν είναι όμως,μιας και όπως είχε δηλώσει ο Μίτσελ, δεν θέλει σε καμία περίπτωση την παραχώρηση του Αλγερινού καλύτερου παίκτη του Περσινού Πρωταθλήματος μιας και τον θεωρεί αναντικατάστατο μέλος της ομάδας. Εδώ τονίζουμε ότι σε περίπτωση που δοθεί ο παίκτης αν έρθει μια πολύ καλή πρόταση, ο Ολυμπιακός ίσως κινηθεί και για τον αντικαταστάτη του.

 

Αναλυτικά η Equipe γράφει:

«Ο Τζαμέλ Αμπντούν, ο οποίος αναδείχτηκε καλύτερος παίκτης του περσινού πρωταθλήματος στην Ελλάδα, έχει ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό», αναφέρεται αρχικά στο άρθρο. «Ωστόσο, ο πρώην παίκτης των Σεντάν και Ναντ μπορεί να αφήσει την Ελλάδα και να μετακομίσει στην Αγγλία. Όχι όμως για την Πρέμιερ Λιγκ αλλά για την Τσάμπιονσιπ και το ιστορικό κλαμπ της Νότιγχαμ Φόρεστ σύμφωνα με πληροφορίες μας».

 

Νέες πληροφορίες αναφέρουν ότι τις τελευταίες μέρες είναι Μοναχικός, χωρίς πολλά-πολλά με κανέναν, με ένα κινητό στο χέρι προφανώς περιμένοντας κάποια πρόταση. Ο Τζαμέλ Αμπντούν ετοιμάζεται να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό έπειτα από δύο επιτυχημένα χρόνια με την ερυθρόλευκη φανέλα. Το ενδιαφέρον από την Αγγλία και το Κατάρ είναι προχωρημένο και όλα δείχνουν πως σύντομα ο Αλγερινός εξτρέμ θα παραχωρηθεί αυτό το καλοκαίρι.