Υπέγραψε νέο συμβόλαιο ο Μανιάτης

Ο Γιάννης Μανιάτης επέκτεινε τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό για τέσσερα ακόμα χρόνια, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ. «Περήφανος που έμεινα στην οικογένεια του θρύλου», δήλωσε ο παίκτης μετά τις υπογραφές.

Μετά από δυο χρόνια παρουσίας στον Πειραιά, ο Γιάννης Μανιάτης θεωρείται πλέον ένα από τα βασικά στελέχη του Ολυμπιακού, έχοντας πάρει και το περιβραχιόνιο της ομάδας. Ο διεθνής άσος επέκτεινε σήμερα (24/06) τη συνεργασία του με τους Πειραιώτες για τέσσερα χρόνια ακόμα καθώς ανακοινώθηκε πως θα φορά την ερυθρόλευκη φανέλα ως το 2017!

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Γιάννη Μανιάτη μέχρι το 2017», αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ, ενώ στην ιστοσελίδα των Πειραιωτών φιλοξενούνται και δηλώσεις του Γιάννη Μανιάτη, ο οποίος υποστήριξε πως θα δώσει ακόμα περισσότερα έτσι ώστε η ομάδα να παραμείνει σε τροχιά τίτλων και τα επόμενα χρόνια.

«Είμαι περήφανος που αγωνίζομαι σε αυτή την ομάδα, που είναι πάνω από όλα οικογένεια και χαρούμενος που θα συνεχίσω να φοράω την ερυθρόλευκη. Θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για να καταφέρουμε τους στόχους της ομάδας, για να συνεχίσουμε να βρισκόμαστε σε τροχιά τίτλων και επιτυχιών και κυρίως για να κάνουμε τον κόσμο μας, διαρκώς, υπερήφανο και χαρούμενο», ήταν τα λόγια του διεθνούς χαφ.