“Υπάρχει ενδιαφέρον από την Ιταλία για τον Μασάντο”

ÌÁÓÁÄÏ  ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÌÏÍÐÅËÉÅ(ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ 2012-2013) MACHADO OLYMPIAKOS - MONTPELLIER(CHAMPIONS LEAGUE 2012-2013)

Η επιστροφή του Βαγγέλη Μαρινάκη στην Ελλάδα αναμένεται να σηματοδοτήσει εξελίξεις στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού, ενώ ο Μίτσελ έχει ήδη καταρτίσει την λίστα με τις εισηγήσεις του σε ότι αφορά το ξεκαθάρισμα του ρόστερ και την ενίσχυση των νταμπλούχων Ελλάδας.

Πολλά θα εξαρτηθούν όμως και από τις πιθανές αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών, που θεωρούνταν βασικά στελέχη της ομάδας κατά την διάρκεια της φετινής σεζόν.

Ενας από τους υποψήφιους προς αποχώρηση είναι και ο Πάουλο Μασάντο, που δεν ικανοποίησε και δεν δικαιολόγησε τις μεγάλες προσδοκίες των ανθρώπων του Ολυμπιακού όταν τον αποκτούσαν με 2,5 εκ. ευρώ από την Τουλούζ.

Ο Ολυμπιακός τον Ιανουάριο δέχθηκε πρόταση από ρωσική ομάδα (οι πληροφορίες τότε ανέφεραν την Λοκομοτίβ Μόσχας), αλλά ο πορτογάλος παρέμεινε στο ρόστερ. Τώρα φαίνεται πως υπάρχει ιταλικό ενδιαφέρον, γεγονός που επιβεβαίωσε και ο μάνατζέρ του με δηλώσεις στον ιταλικό Τύπο.

“Τον Ιανουάριο υπήρχε ενδιαφέρον από τη Ρωσία, αλλά αποφασίσαμε να απορρίψουμε την πρόταση. Τώρα όμως ψαχνόμαστε, καθώς υπάρχει καλή πιθανότητα για μία μεταγραφή στο ιταλικό πρωτάθλημα, που είναι από τα καλύτερα του κόσμου.

Επιβεβαιώνω πως υπάρχουν αρκετές ομάδες στην Ιταλία, που τον παρακολουθούσαν κατά την διάρκεια της σεζόν και έχουν ζητήσει πληροφορίες για τον παίκτη. Είναι όμως νωρίς ακόμα για να πούμε περισσότερα”, δήλωσε ο Λιονέλ ντα Σίλβα.

Γίνεται κατανοητό πως από τη στιγμή, που ο Ολυμπιακός δεν έμεινε ευχαριστημένος από τον Μασάντο, αν φτάσει στα γραφεία ικανοποιητική πρόταση για τον πορτογάλο μέσο τότε δύσκολα θα παραμείνει στο Λιμάνι.