Τρελαμένος με την ατυχία του ο Βάις

weiss (1)

Ο τραυματισμός τελικά του Βλάντιμιρ Βάις στην προπόνηση πριν από το παιχνίδι με την Μπενφίκα αποδείχθηκε τελικά πιο σοβαρός απ’ ό,τι εκτιμήθηκε αρχικά. Ο διεθνής άσος των πρωταθλητών Ελλάδας έκανε χθες εξετάσεις οι οποίες έδειξαν ότι ο μεσοεπιθετικός των πρωταθλητών Ελλάδας έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού και θα μείνει εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας του Πειραιά για 15 μέρες.

Αναμφίβολα μια αρνητική εξέλιξη για τον παίκτη και την ομάδα, καθώς ο Βάις δεν θα είναι στη διάθεση του Μίτσελ για το κυριακάτικο παιχνίδι πρωταθλήματος απέναντι στον ΠΑΟΚ. Ετσι, ο Ισπανός κόουτς των Πειραιωτών είναι αναγκασμένος να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του, για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες. Αυτό διότι ο Μίτσελ προόριζε τον Βάις για το βασικό σχήμα του Ολυμπιακού στον αγώνα Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στην Μπενφίκα και τελικά επέλεξε να βάλει τον Σαβιόλα, όταν ο Βάις του είπε πως έχει πόνους στο πόδι και δεν είναι σε θέση ν’ αγωνιστεί.

Μετά τον αγώνα με τους Πορτογάλους κι ενώ η αποστολή των «ερυθρόλευκων» δεν είχε ακόμα αναχωρήσει από το Καραϊσκάκη, όλοι εκτιμούσαν ότι ο Βάις θα έδινε το «παρών» στο ντέρμπι απέναντι στον ΠΑΟΚ. Η αλήθεια μάλιστα είναι πως ο Μίτσελ θα είχε τον διεθνή Σλοβάκο στην αρχική ενδεκάδα των Πειραιωτών, ειδικά μάλιστα από τη στιγμή που ο Βάις είχε παίξει λίγο στη Λεωφόρο και δεν είχε αγωνιστεί με τους «αετούς» της Λισσαβώνας. Ο Μίτσελ πόνταρε στη φρεσκάδα που θα του έδινε ο Βάις αλλά πλέον ο Ισπανός τεχνικός προχωρά σε νέο πλάνο καθώς δεν μπορεί να υπολογίζει στη βοήθεια του 24χρονου άσου.

Ο ίδιος ο Βάις δεν έκρυβε τον εκνευρισμό και την πικρία του για τον τραυματισμό του, καθώς ήθελε πολύ να παίξει τόστο στο ματς απέναντι στην Μπενφίκα όσο και στο ντέρμπι του πρωταθλήματος κόντρα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Ο Σλοβάκος τα είχε χθες στου Ρέντη με την ατυχία του κι έλεγε στους συμπαίκτες του πόσο πολύ ήθελε ν’ αγωνιστεί στα δύο παιχνίδια που προαναφέραμε.

Πηγή:sentragoal.gr