Το απόγευμα η συνάντηση Μαρινάκη με οπαδούς

Το απόγευμα της Τετάρτης (27/3) στις 19:00 στο «Γ. Καραϊσκάκης» θα συναντηθεί ο Βαγγέλης Μαρινάκης με κατόχους καρτών διαρκείας.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, σε μία ακόμα πρωτοποριακή κίνηση, κάλεσε τους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας των θυρών 12, 14, 15, 16 και 33 σε ανοικτή συζήτηση για την ομάδα και τους προβληματισμούς τους.

Για τον λόγο αυτό, η πειραϊκή ΠΑΕ εξέδωσε δελτίο Τύπου με το οποίο ενημερώνει σχετικά τους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας. Αναλυτικά, στο δελτίο Τύπου της ΠΑΕ αναφέρεται:

«Μια ακόμα απ’ ευθείας επαφή με τον κόσμο του Ολυμπιακού θα έχει ο Πρόεδρος Βαγγέλης Μαρινάκης, απόψε στις 19:00 στο Γεώργιος Καραϊσκάκης.

Μια πρωτοποριακή ανοιχτή συζήτηση με τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας στις Θύρες 12,14,15,16 και 33.

Η πρόσκληση ισχύει για όλους τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας στις Θύρες αυτές και η είσοδος τους στο γήπεδο θα γίνει από τα τουρνικέ των θυρών 33,34 και VIP, με τη χρήση του εισιτηρίου τους που είναι απαραίτητο.

Όλοι οι κάτοχοι έχουν κληθεί τηλεφωνικά τις προηγούμενες ημέρες και η πρόσκληση, φυσικά, ισχύει και για όσους δεν κατέστη δυνατόν να επικοινωνήσουν μαζί τους οι εκπρόσωποι της ΠΑΕ Ολυμπιακός».