Τιμήθηκε ο Καντονά από τον Ολυμπιακό

ÌÁÑÉÍÁÊÇÓ ÊÁÍÔÏÍÁ ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÐÁÏÊ OLYMPIAKOS - PAOK

Λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης, Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ, ο Ερίκ Καντονά, ο οποίος έδωσε το “παρών” στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”, τιμήθηκε τόσο από την πειραϊκή ΠΑΕ, όσο και από την Θύρα 7.

Ο παλαίμαχος σέντερ-φορ και σπουδαίος ποδοσφαιριστής του παρελθόντος, Ερίκ Καντονα, παρακολούθησε την αναμέτρηση Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ από την σουίτα του Βαγγέλη Μαρινάκη, με τον πρόεδρο της πειραϊκής ΠΑΕ να χαρίζει στον Γάλλο μία ερυθρόλευκη φανέλα της ομάδας, η οποία ανέγραφε τόσο το όνομα του στην πλάτη, όσο και τον αγαπημένο του αριθμό όταν αγωνιζόταν στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ , δηλαδή το νούμερο “7”.

Ο Ερίκ Καντονά είναι προσκεκλημένος του Ολυμπιακού και του Βαγγέλη Μαρινάκη, στο πλαίσιο μιας ειδικής εκπομπής που ετοιμάζει με τίτλο: “Looking for Athens”. Μάλιστα, συνεργείο της εκπομπής του βρίσκεται στην Ελλάδα και πέρασε την Πέμπτη (28/3) από το Μουσείο του Ολυμπιακού για τα πρώτα γυρίσματα.

Ο παλαίμαχος σέντερ-φορ είναι παραγωγός και παρουσιαστής μιας σειράς ντοκιμαντέρ που προβάλλεται από το γαλλικό Canal+ (πρόκειται για μία διεθνής παραγωγή, τα προγράμματα της οποίας προβάλλονται διεθνώς και ειδικότερα στην Ελλάδα από τη Nova), με θέμα τα μεγάλα ποδοσφαιρικά ντέρμπι του πλανήτη και αφορμή το προσεχές παιχνίδι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στις 14 Απριλίου, θέλοντας να καταγράψει το κλίμα σχετικά με αυτό το ματς.

 

Διαβάστε Περισσότεαρ : Redplanet.gr