Τα σχόλια των παικτών μας

982708

Αριέλ Ιμπαγάσα:

Για το σχόλιο του Μίτσελ: «Ένας ποδοσφαιριστής είναι πάντα χαρούμενος όταν ο προπονητής του λέει καλά λόγια για αυτόν. Είμαι λοιπόν πολύ ευχαριστημένος, καταρχήν γιατί κερδίσαμε και δεύτερον γιατί έδωσα δύο πάσες για γκολ. Είμαι πολύ ευχαριστημένος γιατί ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι σήμερα. Ο αγωνιστικός χώρος ήταν καταπληκτικός. Ο Πλατανιάς είναι μία πολύ καλή ομάδα, σήμερα τα πράγματα ήταν πολύ καλά για να παιχτεί ένα ωραίο παιχνίδι εκτός από τον αέρα που μας δυσκόλεψε λίγο».

Για την αποθέωση του κόσμου: «Είναι πολύ ωραίο το γεγονός ότι σε όποιο γήπεδο και αν πηγαίνουμε υπάρχουν φίλαθλοι του Ολυμπιακού για να μας χειροκροτήσουν. Νομίζω ότι και εμείς από την πλευρά μας κάνουμε ότι
μπορούμε για να ευχαριστήσουμε τον κόσμο. Είναι πολύ ωραίο ότι ο κόσμος μας στηρίζει όπου και αν παίζουμε».

Για το γεγονός ότι αυτά είναι τα τελευταία του ματς με την φανέλα του Ολυμπιακού: «Είμαι πολύ χαρούμενος καταρχήν που νιώθω καλά. Δεν ξέρω αν θα είναι τα τελευταία μου ματς αφού θα ήθελα να αγωνιστώ για ακόμη μία χρονιά. Αισθάνομαι πολύ καλά. Δεν ξέρω αν θα είμαι στον Ολυμπιακό ή σε κάποια άλλη ομάδα αλλά είμαι χαρούμενος που είμαι καλά και θέλω να συνεχίσω να παίζω. Ήταν λίγο δύσκολες οι τελευταίες τρεις εβδομάδες γιατί είχα κάποια προβλήματα στα πόδια, όμως νιώθω πολύ καλά. Θα ήθελαν να συνεχίσω στον Ολυμπιακό γιατί είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος αλλά δεν είναι δική μου αυτή η απόφαση, αλλά των προπονητών και της διοίκησης».

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Είναι ένα ντέρμπι και τα ντέρμπι πάντα είναι πολύ σημαντικά και θέλουμε να τα κερδίσουμε. Είναι ένα παιχνίδι δύσκολο. Μπορεί να είναι μεγάλη η βαθμολογική διαφορά όμως για τον Παναθηναϊκό αυτό το παιχνίδι σημαίνει πολλά ενόψει των πλεϊ οφ αλλά και για εμάς είναι πολύ σημαντικό να το κερδίσουμε γιατί θα παίζουμε μπροστά στον κόσμο μας».

Παναγιώτης Βλαχοδήμος:

«Δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι αφού κάναμε πολλά εύκολα λάθη. Μας έλειπε η συγκέντρωση στο ξεκίνημα, όμως στο δεύτερο ημίχρονο αλλάξαμε την εικόνα, κάναμε πολλές ευκαιρίες και κερδίσαμε με 4-0».

Για τον κόσμο του Ολυμπιακού: «Αυτό που ζήσαμε χθες στο αεροδρόμιο ήταν απίστευτο. Δεν το έχω ξαναδεί και χαίρομαι που έχουμε τέτοιους οπαδούς και μακάρι να είναι πάντα έτσι».

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: «Θα δουλέψουμε σκληρά αυτή την εβδομάδα για αυτό το ματς και θέλουμε να το κερδίσουμε και για εμάς και για τον κόσμο».