Τέλος ο Βερδού

Ο Ολυμπιακός έκανε μια άκρως ικανοποιητική πρόταση συνεργασίας στον Ζοάν Βερδού, όπως τόνισε και ο ίδιος σε δηλώσεις του μετά τον ερχομό του στην Ελλάδα για να συζητήσει με τους ανθρώπους των νταμπλούχων Ελλάδας και επιφυλάχθηκε να απαντήσει εντός ολίγων ημερών.

Η προθεσμία που είχε ο παίκτης, έληξε σήμερα και έτσι παύει να ενδιαφέρει πλέον τους Πειραιώτες, αφού δεν προτίθενται να περιμένουν άλλο τον Καταλανό μέσο της Εσπανιόλ.

Άπαντες περίμεναν σήμερα να δώσει σημεία ζωής, όμως αυτό δεν συνέβη και πλέον ο Ολυμπιακός επικεντρώνεται σε άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, ώστε να προχωρήσει στις πρώτες του κινήσεις γι’ αυτό το καλοκαίρι.

Ήδη τις τελευταίες ημέρες, η ΠΑΕ κοίταζε και άλλες λύσεις, θέλοντας να είναι προετοιμασμένη και να έχει κάνει την σχετική προεργασία.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός κοιτάζει παίκτη από το “πάνω ράφι”, ο οποίος θα μπορεί να κάνει την διαφορά και να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα στις υποχρεώσεις της σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Τις επόμενες ημέρες αναμένονται οι όποιες εξελίξεις, αλλά δεν υπάρχει άγχος, μιας και υπάρχει χρόνος μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας και στόχος είναι να έρθουν ποιοτικοί ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα προσαρμόζονται στο πλάνο του προπονητή και θα μπορούν να κάνουν την διαφορά.

 

Πηγή: Woop.gr