«Στέλνουν» Αϊμάρ οι Ισπανοί!

Με βάση δημοσιεύματα του ισπανικού Τύπου ο Πάμπλο Αϊμάρ εξετάζει πιο σοβαρά από ποτέ το ενδεχόμενο να πάρει μεταγραφή στον Ολυμπιακό μετά την πενταετή του θητεία στην Μπενφίκα.

Η προοπτική του Ολυμπιακού και η συμμετοχή του στους ομίλους του Champions League φέρεται να εξιτάρει τον Πάμπλο Αϊμάρ! Όπως αναφέρουν ισπανικά μέσα ενημέρωσης, ο 33χρονος Αργεντίνος μέσος, που έμεινε ελεύθερος από την Μπενφίκα φέρετια να εξετάζει πολύ θετικά την προοπτική να γίνει μέλος των νταμπλούχων Ελλάδας!

Όπως τονίζει σε δημοσίευμά της η ιστοσελίδα «elperiodicodearagon.com», ο πρώην άσος των Μπενφίκα, Βαλένθια και Ρίβερ Πλέιτ, βρίσκεται στο στόχαστρο της Σαν Λορέντσο, αλλά και συλλόγων από Μαλαισία και Βραζιλία, ενώ τονίζεται με έμφαση ότι η πλευρά του Αιμάρ βλέπει πολύ θετικά την προοπτική του Ολυμπιακού!

Από πλευράς της διοίκησης των νταμπλούχων Ελλάδας δεν επιβεβαιώνεται το παραμικρό, όπως άλλωστε συμβαίνει με όλες τις φετινές μεταγραφικές υποθέσεις…

Να σημειωθεί ότι η περίπτωση του Αιμάρ αποτελεί εναλλακτική επιλογή για τον Θρύλο, εφόσον δεν «προχωρήσει» η υπόθεση του Γιοάν Βερδού.

 

Πηγή: Katimagiko.gr