Σκληρή ανακοίνωση από NOVA!

nova_blue_logo_big

Ανακοίνωση εξέδωσε η NOVA, με την οποία επιτίθεται στον όμιλο ΣΚΑΪ, παιρνόντας στην αντεπίθεση.

Η ανακοίνωση του ομίλου Forthnet αναφέρει:

“Με αφορμή την σημερινή δυσφημιστική και αήθη επίθεση του συγκροτήματος του ΣΚΑΪ κατά της εταιρείας μας, το Γραφείο Τύπου της Forthnet επισημαίνει τα ακόλουθα:

Για άλλη μία φορά η διοίκηση του ΣΚΑΪ, κατά την συνήθη τακτική της, καταφεύγει στη γνωστή εκβιαστική λογική του “φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης”.

Σήμερα, Παρασκευή 23 Αυγούστου, η διοίκηση του ΣΚΑΪ αντί να χρησιμοποιεί την ραδιοφωνική συχνότητα που της έχει παραχωρηθεί για την ενημέρωση του κοινού, την χρησιμοποιεί για να εξυπηρετήσει τα επιχειρηματικά της συμφέροντα συκοφαντώντας την εταιρεία μας.

Όλως τυχαίως, η επίθεση αυτή συμπίπτει χρονικά με την έναρξη του πρωταθλήματος της Super League και την κλοπή των στιγμιοτύπων του από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Θυμίζουμε ότι και πέρυσι, όταν υπήρξε η σχετική δικαστική απόφαση που έβαζε τέλος στην αυθαιρεσία του συγκροτήματος του Φαλήρου, υπήρξε και πάλι μια ανάλογη δυσφημιστική πρακτική από τα δελτία ειδήσεων του ΣΚΑΪ.

Φέτος, η διοίκηση του ΣΚΑΪ, καταστρατηγώντας για άλλη μία φορά κάθε έννοια δημοσιογραφικής δεοντολογίας, επέλεξε πάλι να “δημιουργήσει” ειδήσεις εκεί που δεν υπάρχουν και να περιβάλλει με την “αυθεντία της αντικειμενικής ειδησεογραφίας” τις συκοφαντικές και αστήρικτες επιθέσεις της κατά της Nova κάνοντας λόγο για “παραπλανητική διαφήμιση”. Θα θέλαμε να θυμίσουμε στην διοίκηση του ΣΚΑΪ ότι υπάρχουν αρμόδιες Αρχές για να κρίνουν την ύπαρξη παραπλανητικής διαφήμισης, εάν τέτοια υπήρχε.

Τέλος, ενδεικτικό της απόλυτης σύγχυσης στην οποία έχει περιέλθει η διοίκηση του ΣΚΑΪ, είναι ότι με την άλλη της ιδιότητα, αυτή της διοίκησης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, προωθεί την συγκεκριμένη προσφορά σε συνεργασία με τη Nova στους φίλους του Παναθηναϊκού, όπως χαρακτηριστικά φαίνεται στο επίσημο web site της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Γνωστοποιούμε προς πάσα κατεύθυνση ότι η εταιρεία μας θα εξαντλήσει κάθε νόμιμο δικαίωμα προκειμένου να προστατεύσει τόσο το τηλεοπτικό προϊόν στο οποίο έχει επενδύσει εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ όσο και την φήμη και τα συμφέροντα της”.