Σενάρια για Μαλουντά και Ντενίλσον!

 

Στο «στόχαστρο» του Ολυμπιακού για την ενίσχυση της ομάδας τη νέα σεζόν βρίσκονται οι Φλοράν Μαλουντά και Ντενίλσον, οι οποίοι έμειναν ελεύθεροι από Τσέλσι και Άρσεναλ, αντίστοιχα.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν δημοσιεύματα από το εξωτερικό, με αφορμή την παρουσία των Κριστιάν Καρεμπέ και Πιέρ Ισά στους «ερυθρόλευκους». Μάλιστα, αμφότεροι, κατά την επίσημη παρουσίασή τους από την πειραϊκή ΠΑΕ, υποστήριξαν πως θα κάνουν ότι μπορούν για να προσελκύσουν στο Λιμάνι μεγάλα ονόματα, με τον Νοτιοαφρικανό να υποστηρίζει πως οι νταμπλούχοι Ελλάδας θα προχωρήσουν τουλάχιστον στην απόκτηση δύο μεγάλων ονομάτων.

Μάλιστα, δεν πέρασαν λίγες ώρες και το όνομα του Ολυμπιακού εμπλέκεται σε μεταγραφικά σενάρια στην Ευρώπη και το ένα εξ αυτών κάνει λόγο για τον Φλοράν Μαλουντά. Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός αποχώρησε από την Τσέλσι, όπου είχε… υποβιβαστεί στην δεύτερη ομάδα, λόγω της άρνησής του να δεχθεί μείωση αποδοχών και ήδη βρίσκεται στο «στόχαστρο» των Νάπολι και Ρόμα. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το «Goal», που επικαλείται δημοσιεύματα από την Ιταλία, στη διεκδίκηση του παίκτη έχουν μπει… δυνατά οι «ερυθρόλευκοι».

Ωστόσο, αυτά δεν είναι τα μοναδικά δημοσιεύματα για τους Πειραιώτες, καθώς σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο, στη λίστα του Ολυμπιακού βρίσκεται και το όνομα του Ντενίλσον, ο οποίος αποχώρησε από την Άρσεναλ, όπως παράλληλα και ο Αντρέι Αρσάβιν, που έλυσε το συμβόλαιό του με τους «κανονιέρηδες».

 

Πηγή: Onsports.gr