«Ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι ο Ολυμπιακός»!

161240

Ο Γενικός Γραμματέας του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Γιάννης Δαλέζιος μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 για το νέο οικονομικό εγχείρημα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού.

Αναλυτικά:

Για το εγχείρημα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού:
«Επειδή τα 50 δεν ήταν εύκολο να τα δώσει κάποιος, όποιος θέλει μπορεί να βοηθήσει τον ερασιτέχνη δίνοντας 10 ευρώ. Η οικονομική ενίσχυση των 10 ευρώ πηγαίνει απευθείας στον Ερασιτέχνη και αυτό συνοδεύεται από μία κάρτα, η οποία θα είναι ονομαστική. Είναι μία οικονομική ενίσχυση που πηγαίνει απευθείας στον Ερασιτέχνη, χωρίς ενδιάμεσους, προς όφελος του Ερασιτέχνη, ο οποίος ας μην ξεχνάμε έχει πρωταγωνιστικό ρόλο με 19 Κύπελλα την προηγούμενη σεζόν. Αυτά τα δέκα ευρώ είναι μία προσπάθεια ο Ερασιτέχνης να διατηρηθεί σε ανταγωνιστικό επίπεδο και να πρωταγωνιστεί. Θέλουμε όλοι οι φίλοι της ομάδας να αγκαλιάσουν αυτό το εγχείρημα. Ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι ο Ολυμπιακός».

Για περιφέρεια κάρτα μέλους:
«Σήμερα, (Παρασκευή, 30/8) είναι η έναρξη του εγχειρήματος. Επιθυμία μας είναι να εφαρμοστεί στην επαρχία και στο εξωτερικό. Ο πρώτος τρόπος είναι μέσο των Συνδέσμων. Εκεί υπάρχουν αιτήσεις που ο κάθε ένας ανεξαρτήτως ηλικίας μπορεί να συμπληρώσει. Ακόμη, την κάρτα φιλάθλου μπορεί να προμηθευτεί μέσω καταθετήριου σε κάποια τράπεζα, που θα δώσουμε τους λογαριασμούς. Τα δέκα ευρώ είναι μικρό ποσό για να προβληματίσουν κάποιον. Θέλω όλοι οι φίλαθλοι να αγκαλιάσουν αυτό το εγχείρημα. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, είναι ο Ολυμπιακός. Σήμερα 3.000 έχουν δώσει, υπάρχουν πολλά αιτήματα από όλο τον κόσμο.

Για την κάρτα και την είσοδο στο Καραϊσκάκη:
«Για να μπορεί ο κάθε φίλος του Ολυμπιακού να μπει στο Καραϊσκάκη, πρέπει να έχει την κάρτα φιλάθλου».

Για τον στόχο:
«Στόχος μας είναι τα 35.000 με 40.000 άτομα για τον πρώτο χρόνο».