“Ολυμπιακός, καλύτερος στην Ελλάδα και σπουδαίος στην Ευρώπη!”

kampel1

 

Ο Τζόελ Κάμπελ έδωσε συνέντευξη στη Real News και αποθέωσε για πολλοστή φορά τον λαό του Θρύλου, τον Κώστα Μήτρογλου και τον Χαβιέρ Σαβιόλα!

Αναλυτικά η συνέντευξη του Τζόελ Κάμπελ:

Για τις εντυπώσεις του από τον Ολυμπιακό:«Οι καλύτερες. Είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος. Ο καλύτερος στην Ελλάδα και σπουδαίος στην Ευρώπη. Αυτό που σίγουρα αξίζει να πω είναι ότι διαθέτει και φανταστικό κοινό. Υπάρχει φυσικά πίεση για νίκες, όπως σε κάθε μεγάλο σύλλογο. Είμαι ευτυχισμένος στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Απολαμβάνω την παρουσία μου στην ομάδα. Ζω κάθε ματς κι ελπίζω να παίξω καλά στο μέλλον, να βοηθήσω τον Ολυμπιακό να κερδίσει τίτλους και να τα πάει καλύτερα στην Ευρώπη».

Για το μέλλον του: «Προσπαθώ να μη σκέφτομαι τι θα γίνει ύστερα από ένα χρόνο. Σκέφτομαι ημέρα προς ημέρα και το επόμενο παιχνίδι. Αυτό που έχω στο μυαλό μου είναι να προπονούμαι καλά και να παίζω καλά. Πάντα φυσικά θέλω το καλύτερο για μένα και την ομάδα μου».

Για τη συνεργασία με τον Μήτρογλου«Ξέρω τι θέλει, μου εξηγεί και ο ίδιος πού θέλει την μπάλα κι εγώ προσπαθώ να του τη δώσω. Είναι σπουδαίος επιθετικός, γκολτζής πρώτης κλάσης».

Για τον Σαβιόλα: «Είναι σπουδαίο να προπονούμαι κάθε μέρα μαζί του και να συνεργάζομαι μαζί του στη διάρκεια των αγώνων. Έχει σπουδαία ιστορία στο ποδόσφαιρο και είναι σημαντική προσωπικότητα. Το να είμαι μαζί του είναι κάτι σαν όνειρο. Με κάνει καλύτερο».

Για την πορεία στο Champions League: «Είμαστε πολύ κοντά στην πρόκριση, αλλά μην ξεχνάμε ότι ακόμα δεν έχουμε προκριθεί. Έχουμε δύο πολύ δύσκολα ματς ως το φινάλε του ομίλου. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και να προσπαθήσουμε το ίδιο με τα άλλα ματς. Θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο και στα δύο παιχνίδια, γιατί όχι και να τα κερδίσουμε».

Για το προσεχές ματς με την Παρί Σεν Ζερμέν: «Είναι πολύ ξεχωριστό για κάθε παίκτη. Μία σπουδαία ομάδα, με κορυφαίους ποδοσφαιριστές και ωραίο γήπεδο. Το περιμένουμε όλοι με αρκετή ανυπομονησία».

Για το ενδεχόμενο να τεθεί αντιμέτωπος της Άρσεναλ, όπου ανήκει: «Δεν σκέφτομαι κάτι τέτοιο. Είναι πολύ νωρίς. Σκέφτομαι μόνο την επόμενη μέρα και το πώς θα κερδίσουμε το επόμενο ματς».

Για τον παίκτη που θαύμαζε μικρός: «Ήταν ο Ρονάλντο, ο Βραζιλιάνος, όχι ο Κριστιάνο».