Οι Ιταλοί δίνουν τα 8 εκατ για Μήτρογλου!

Mπορεί ο Κώστας Μήτρογλου να μην είναι βασικός στον Ολυμπιακό, τα ευρωπαϊκά κλαμπ όμως που θέλουν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους αυξάνονται, αφού σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα στο χορό μπήκε και η Φιορεντίνα

Η ιταλική ομάδα σύμφωνα  με δημοσιεύματα μαζί με τη Μπολόνια είναι διατεθειμένες να πάρουν τον διεθνή παίκτη, αν και η ρήτρα παραχώρησης του φτάνει τα 8 εκατομμύρια ευρώ.Βέβαια όπως επισημαίνουν οι Ιταλοί, προβάδισμα έχει η Μπουντεσλίγκα και η Βέρντερ Βρέμης, λόγω της καταγωγής του Μήτρογλου.

Η Φιορεντίνα όμως που είναι κοντά στη συμμετοχή της στο Τσάμπιονς Λιγκ μπορεί να κάνει την υπέρβαση, ενώ στο στόχαστρο της βρίσκεται και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

mitroglou_1 mitroglou_2

Θυμίζουμε ότι ο διεθνής σέντερ φορ έχει ανανεώσει πρόσφατα το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό, αλλά εφόσον μια ομάδα πληρώσει τη ρήτρα των 8 εκατομμυρίων ευρώ, που υπάρχει ως όρος, μπορεί να τον αποκτήσει το καλοκαίρι. Είναι γεγονός, πάντως, ότι τα γκολ που πετυχαίνει ο Μήτρογλου απασχολούν αρκετούς ευρωπαϊκούς συλλόγους. Φυσικά, άλλο το “ενδιαφέρον” και άλλο η επίσημη πρόταση.

Γεγονός, ωστόσο, είναι ότι το όνομα του Έλληνα άσου συνεχίζει να συζητείται από αρκετούς, κυριώς στην Ιταλία!

 

Διαβάστε Περισσότερα: Sport24