Ξεκάθαρο μήνυμα Μαρινάκη

4479506e17297ca9acc00b9b7e765375_L

Οριστικό τέλος στα σενάρια αποχώρησης από τον Ολυμπιακό έβαλε ο Βαγγέλης Μαρινάκης με όσα φέρεται να έχει πει στο στενό του περιβάλλον. «Μόνο εγώ θα αποφασίσω το πότε και το αν θα φύγω», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ο ιδιοκτήτης της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ έβαλε τα πράγματα στη θέση τους με όσα είπε στους ανθρώπους του περιβάλλοντός του, τελειώνοντας την παραφιλολογία που ξεκίνησε μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και τις αποδοκιμασίες μερίδας του κόσμου του Ολυμπιακού στο «Γ. Καραϊσκάκης».

«Το πότε και το αν θα φύγω από τον Ολυμπιακό, θα το αποφασίσω εγώ και μόνον εγώ», έλεγε χαρακτηριστικά στους δικούς του ανθρώπους ο Βαγγέλης Μαρινάκης, στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση.

Από εκεί και πέρα, το ότι ο Μαρινάκης ενοχλήθηκε από τη στάση του κόσμου είναι δεδομένο, δεν πρόκειται όμως να αφήσει να πάνε… χαμένα όλα όσα έχει κάνει για τους Πειραιώτες ως τώρα. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού ήδη έχει στο μυαλό του το πλάνο για την επόμενη μέρα και θα αρχίσει να το «τρέχει» μαζί με τους συνεργάτες του, αποδεικνύοντας πως έχει όραμα για τον Ολυμπιακό και πως θέλει να το υλοποιήσει.

Όσο για τα σενάρια που ήθελαν τον Γιάννη Βρέντζο να έχει αυξημένες αρμοδιότητες στο εξής και τον Βαγγέλη Μαρινάκη να αποτραβιέται από το προσκήνιο ως το τέλος της σεζόν, ο «ισχυρός άνδρας» των Πειραιωτών είχε την απάντηση. «Μέχρι το τέλος της σεζόν δεν πρόκειται να γίνει καμία αλλαγή. Αν γίνει κάτι στη συνέχεια (όσα έχουν ακουστεί για τον Βρέντζο) θα έχει τη σφραγίδα μου», έλεγε μεταξύ άλλων ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Τέλος, για όσους ξεπερνούν τα όρια της κριτικής και φτάνουν στο άλλο άκρο, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού τόνιζε με νόημα: «θ’ ανοίξω μέτωπο με τους “μπαχαλάκηδες” οι οποίοι δημιουργούν πρόβλημα με τις συμπεριφορές τους».