Ντομίνγκες: “Πάνω απ’ όλα η ομάδα”

TSORI

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο “Τσόρι” Ντομίνγκες μετά τη νίκη του Ολυμπιακού με σκορ 4-1 επί του Πλατανιά στο Δημοτικό γήπεδο Περιβολίων, για την 8η αγωνιστική της Super League:

“Κάναμε ένα πολύ κακό πρώτο 45λεπτο. Δεχθήκαμε γρήγορα το γκολ και αυτό βοήθησε τον αντίπαλο έτσι ώστε να είναι πολύ καλός στο πρώτο ημίχρονο, εμείς χάσαμε κάποια στοιχεία από το παιχνίδι μας, όπως την κατοχή της μπάλας, τις θέσεις μας και την ένταση. Στο δεύτερο ημίχρονο διορθώσαμε πολλά από αυτά τα πράγματα, κρατήσαμε περισσότερο τη μπάλα, παίξαμε από τα πλάγια και ήμασταν γενικά καλύτεροι.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την απόδοσή μου. Είμαι χαρούμενος γιατί μετά από κάποιες εβδομάδες που είχα προβλήματα, τα ξεπέρασα και είμαι πολύ καλά. Όμως, πάνω από τον εαυτό μου μπαίνει πάντα η ομάδα. Ήταν πολύ καλό για την ομάδα που κατάφερε να διορθώσει πολλά πράγματα στο δεύτερο ημίχρονο, να πετύχει αυτό το πολύ καλό αποτέλεσμα. Κάναμε πολύ καλή ομαδική προσπάθεια κι αυτό είναι που με ικανοποιεί.

Είναι δύσκολο να μιλάω για τον εαυτό μου, δεν θα πω καλά λόγια για εμένα. Αυτό που πιστεύω είναι ότι ο καθένας που παίζει σε μια ομάδα πρέπει να υπερασπίζεται τα χρώματα της φανέλας. Εγώ αυτό κάνω με τον Ολυμπιακό, όπως και όλοι οι συμπαίκτες μου, που δίνουν το 100% των δυνατοτήτων τους για το καλό της ομάδας”, τόνισε χαρακτηριστικά ο Αργεντίνος που δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στο ματς που ακολουθεί με την Μπενφίκα στην Λισσαβώνα για το Champions League:

“Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, γιατί και οι δυο ομάδες παίζουν πολλά σε αυτό το ματς και θέλουμε τη νίκη αμφότεροι. Θα υπάρχει μεγάλη δυσκολία, αλλά αν κάνουμε αυτό που πρέπει, πιστεύω πως τα πράγματα θα πάνε καλά. Αν εμείς πάμε με επιθυμία για να κάνουμε κάτι καλό και προσπαθήσουμε όπως πρέπει, πιστεύω πως όλα θα εξελιχθούν θετικά για εμάς”.