Να δείξει ποιος είναι το αφεντικό!

ÓÏÕÐÅÑËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ-ÂÅÑÏÉÁ / SUPERLEAGUE / OLYMPIAKOS-VEROIA

Απόψε ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει μία σειρά από τρεις δυνατούς αγώνες, ύστερα από τις νίκες με Παναθηναϊκό και Μπενφίκα, και θέλει να αποδείξει στον ΠΑΟΚ ποιος είναι το αφεντικό του ελληνικού πρωταθλήματος (19:30, Novasports 1).

Η κούραση λόγω των απαιτήσεων που είχαν (και) οι προηγούμενες αναμετρήσεις είναι δεδομένη, όμως στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο δεν ψάχνουν δικαιολογίες και παρουσιάζονται αποφασισμένοι να πάρουν ακόμη μία σημαντική νίκη και να αυξήσουν στο +6 τη διαφορά από τους Θεσσαλονικείς στον βαθμολογικό πίνακα.

Σημαντικό ρόλο θα παίξει και η παρουσία του «12ου» παίκτη των Πειραιωτών, ο οποίος αναμένεται να γεμίσει σε ακόμη ένα ματς το «Καραϊσκάκη» και θα απαιτήσει το «τρίποντο» κόντρα στον «Δικέφαλο του Βορρά».

Τεράστιο, επίσης, είναι το κίνητρο από το «δώρο» που ετοιμάζει ο Βαγγέλης Μαρινάκης, εφόσον καταφέρουν να κάνουν το «3 στα 3» κόντρα στην ομάδα του Χουμπ Στέφες. Τις προηγούμενες μέρες έγινε γνωστό πως ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου σκοπεύει να δώσει πριμ ύψους 1 εκατ. ευρώ.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Ρομπέρτο, έχοντας μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – τους Σαλίνο, Μανωλά, Σιόβα και Μπονγκ. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Μανιάτης με τον Σάμαρη, έχοντας στα πλάγια τους Φουστέρ και Χολέμπας.

Με τον διεθνή μπακ-χαφ ο Μίτσελ είχε «κλειδώσει» την αριστερή του πτέρυγα στον αγώνα με την Μπενφίκα και δεν σκοπεύει να προχωρήσει σε άλλη αλλαγή, αφού ο Σαβιόλα θα παίξει πίσω από τον Μήτρογλου.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μέγιερι, Κάμπελ, Ντομίνγκες, Μασάντο, Παπαδόπουλος, Σέποβιτς και Γιαταμπαρέ. Εκτός έμειναν Εντινγκά, Ιμπαγάσα, Ολαϊτάν και Βάις.

Πηγή:sport-fm.gr