«Μου δίνει δύναμη ο Σαβιόλα» (video)

Παραπάνω κίνητρο έχει ο Νίκος Βέργος που έχει μεγάλους συμπαίκτες στονΟλυμπιακό, όπως ο Χαβιέ Σαβιόλα, όπως δήλωσε ο ίδιος ο νεαρός επιθετικός των Πειραιωτών.

Αναλυτικά, τα όσα δήλωσε ο Βέργος:

Έχεις αυτές τις ημέρες τη δυνατότητα να προπονείσαι με την πρώτη ομάδα τουΟλυμπιακού. Ποιες οι εμπειρίες που παίρνεις;

«Σίγουρα όταν προπονούμαι δίπλα σε τέτοιους ποδοσφαιριστές, όπως ο Ντομίνγκεζ, ο Σαβιόλα, ο Ιμπαγάσα σίγουρα παίρνω εμπειρίες. Με βοηθάνε να βελτιωθώ ατομικά και να δω ποιο είναι το δικό τους επίπεδο. Μου δίνουν δύναμη ώστε να προπονηθώ περισσότερο, ώστε κάποια στιγμή να τους φτάσω».

Είχες την ευκαιρία προσφάτως να αγωνιστείς και σε ένα επίσημο ματς, εκείνο κόντρα στον Φωκικό για το Κύπελλο Ελλάδας. Τι κρατάς από αυτό τον αγώνα;

«Ήταν η πρώτη μου εμφάνιση και σίγουρα μου μένει αυτό, το ότι έκανα το ντεμπούτο μου. Είμαι πολύ χαρούμενος. Αυτό μου δίνει κίνητρο για να συνεχίσω να δουλεύω, ώστε να πάρω όσες περισσότερες ευκαιρίες μπορώ».

Στο φιλικό της Πέμπτης στο Ρέντη είχες την ευκαιρία να αγωνιστείς δίπλα στον Χαβιέρ Σαβιόλα. Πόσο σημαντικό είναι για εσένα;

«Με βοηθάει πάρα πολύ αυτό. Το να παίζω δίπλα σε έναν τέτοιο ποδοσφαιριστή. Με βοηθάει ατομικά, αλλά και σε επίπεδο ομάδας. Προσπαθούσα να συνεργαστώ μαζί του όσο καλύτερα μπορούσα και η εμπειρία ήταν πολύ καλή».

Τι σκεφτόσουν την στιγμή που ο Σαβιόλα σου έκανε την ασίστ με το τακουνάκι;

«Σκεφτόμουν να κάνω καλό κοντρόλ. Ανάλογα με τη θέση μου, πάντα. Ήμουν μέσα στην περιοχή και ήθελα απλά να τελειώσω με γκολ την φάση!»