Με Φουστέρ στη… φιέστα

4e3f1d1cc1091167b54bbbfb866479c1_L

Με πολύ καλή διάθεση ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με την ΑΕΚ την Κυριακή (10/3, 19:30) στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Οι καλές καιρικές συνθήκες και η προοπτική κατάκτησης του 40ού πρωταθλήματος στο παιχνίδι με την Ένωση δημιούργησαν ένα πολύ ευχάριστο κλίμα στην προπόνηση, η οποία είχε ένταση και δύναμη.

Το πρόγραμμα σήμερα περιελάμβανε πολλή τακτική, αλλά και στρατηγική στην ανάπτυξη του παιχνιδιού. Έκαναν ασκήσεις αμυντικής λειτουργίας και γρήγορης ανάπτυξης στην επίθεση, παιχνίδι κατοχής, αλλά και τακτική, παίζοντας δίτερμα και δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην κίνηση, στη γρήγορη εναλλαγή της μπάλας και στις κινήσεις στον κενό χώρο. Στο τέλος του προγράμματος ορισμένοι εκ των ποδοσφαιριστών δούλεψαν για λίγη ώρα με τον Βίκτορ Σάντσεθ τα σουτ με το «κακό» τους πόδι, προκειμένου να βελτιώσουν και αυτό τον τομέα.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού θα κάνουν κι ένα τελευταίο «χαλάρωμα» το πρωί της Κυριακής. Στην αποστολή ο Μίτσελ συμπεριέλαβε και τον Φουστέρ, ο οποίος έχει να αγωνιστεί αρκετές εβδομάδες. Στην 18άδα συμμετέχουν οι: Μέγιερι, Κάρολ, Αμπντούν, Παπαδόπουλος, Κοντρέρας, Τζεμπούρ, Φέισα, Φουστέρ, Γκρέκο, Χολέβας, Ιμπαγάσα, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μήτρογλου, Παπάζογλου, Σιόβας και Βλαχοδήμος.