Μίτσελ: «Υπερήφανος για τους παίκτες μου»

michel3

Ικανοποιημένος για τη νίκη και υπερήφανος για τους παίκτες του δήλωσε ο Μίτσελ μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μίτσελ:

Για τη σημασία της νίκης:

«Σίγουρα είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Ξέρουμε για τη μάχη και τον ανταγωνισμό κι έπρεπε να παλέψουμε για να νικήσουμε τον Παναθηναϊκό. Θέλαμε να παίξουμε με διαφορετικό τρόπο για το καλό παιχνίδι που έκανε ο Παναθηναϊκός κι επειδή το ματς σταματούσε κάθε πέντε λεπτά. Ήμασταν σταθεροί στην άμυνα κι εκμεταλλευτήκαμε τον Κώστα Μήτρογλου.

Είναι μία φανταστική νίκη. Όλα αυτά που ήταν γύρω γύρω από το ντέρμπι αυτή τη βδομάδα ήταν εξαιρετικά. Νιώθω πολύ ικανοποιημένος και περήφανος για τους παίκτες μου. Έπρεπε να παίξουμε με διαφορετικό τρόπο και το κάναμε τέλεια. Οι δύο στόπερ ήταν εξαιρετικοί όπως και οι δύο μπακ. Δεν επέτρεψαν ευκαιρίες στον αντίπαλο. Όταν λέμε ότι πρέπει να παίζουμε σαν ομάδα σήμερα ήταν ένα καλό παράδειγμα. Η καρδιά του ήταν ευχαριστημένη αλλά σκέφτεται ήδη την Τρίτη».

Για τον τρόπο που ήρθε η νίκη:

«Στο ποδόσφαιρο πάντα υπάρχει αυτή η επιλογή. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες και μπορεί και να το περιμέναμε. Είχαμε μεγάλο ρίσκο γιατί ο Παναθηναϊκός ήταν επικίνδυνος στην αντεπίθεση. Δεν είπαμε ποτέ όχι στη νίκη και τα καταφέραμε. Αλλάξαμε τους παίκτες που έπαιζαν στα πλάγια και περιμέναμε από τον Φουστέρ να κλέβει και να δώσει στον Μήτρογλου».

Για το παιχνίδι με την Μπενφίκα:

«Δεν θα δώσουμε πληροφορίες μήπως μας παρακολουθεί ο προπονητής της Μπενφίκα. Εμείς όμως έχουμε έναν τρόπο δουλειάς. Δεν θέλουμε να το αλλάξουμε και θέλουμε να συνεχίσουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Για τον τρόπο που αγωνίστηκαν οι παίκτες του:

«Προσπάθησαν οι παίκτες μας αλλά δούλεψε πολύ καλά κι ο Παναθηναϊκός. Δεν θα έλεγα ότι έπαιξαν οι παίκτες μας άσχημα, αλλά ότι ο Παναθηναϊκός έκανε πολύ καλή δουλειά και δεν μπορούσαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Μέσα στο ρόστερ μας έχουμε διαφορετικές επιλογές ακόμα και για αλλαγή του συστήματος. Με τον Βάις είχαμε βάθος και ο Γιαταμπαρέ έδωσε σπρώξιμο μπροστά. Ο Φουστέρ έμεινε λίγο πιο ελεύθερος, αντέχει πάντα όλο τον αγώνα και βρήκε τη στιγμή να κάνει τη φάση».

Για την ατμόσφαιρα και τις πολλές διακοπές:

«Σίγουρα ήταν αρνητικό για τις δύο ομάδες οι διακοπές, αλλά καταφέραμε να πάρουμε αυτή τη νίκη».

Για την ικανοποίησή του από το σύνολο της ομάδας κι όχι μόνο την άμυνα:

«Η αλήθεια είναι ότι ο Παναθηναϊκός έπαιξε σε διαφορετικό επίπεδο. Είχαν δύο φάσεις μία απόκρουση του Ρομπέρτο κι ένα σουτ που έφυγε άουτ. Θεωρώ ότι οι αμυντικοί μας ήταν πολύ σταθεροί σήμερα απέναντι σε δύο επιθετικούς όπως είναι ο Μπεργκ και ο Φιγκερόα. Αυτοί οι δύο παίκτες δεν είναι εύκολο να τους παίξεις άμυνα και δεν έκαναν σουτ στο τέρμα. Γι’ αυτό ήθελα να πω για την καλή δουλειά των στόπερ κι όχι μόνο».