Μίτσελ: «Πάμε για τη νίκη στη Λεωφόρο»

ÊÕÐÅËËÏ ÅËËÁÄÁÓ / ÖÙÊÉÊÏÓ-ÏÓÖÐ / CUP / FOKIKOS-OLYMPIAKOS

Ο Μίτσελ δεν στάθηκε πολύ στο ματς με τον Φωκικό, όπου η ομάδα του πήρε την πρόκριση μετά τη νίκη με 5-3 σε συνδυασμό με το 5-1 του «Καραϊσκάκη».

«Η πρόκριση ήταν σχεδόν τελειωμένη. Ξέροντας πως έχουμε πολλά δύσκολα παιχνίδια μπροστά, είχαμε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουμε πολλά νέα παιδιά και παίκτες που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής», τόνισε ο Ισπανός τεχνικός.

Αμέσως άρχισε να σκέφτεται το ντέρμπι του Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. «Θέλουμε να κερδίσουμε. Πιστεύουμε πως θα γίνει ένα καλό παιχνίδι. Ξέρουμε πώς είναι να επισκέπτεσαι την έδρα του Παναθηναϊκού. Ο αντίπαλός μας βρίσκεται σε καλή κατάσταση και θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι», ανέφερε.

Ερωτηθείς αν θεωρεί φαβορί την ομάδα του, απάντησε: «Είμαστε σε καλή κατάσταση, όμως τα παιχνίδια πρέπει να τα παίξεις για να τα κερδίσεις. Έχω την αισιοδοξία ότι αν η ομάδα μου είναι σε καλό επίπεδο και εμφανιστούμε όπως τις προηγούμενες μέρες, έχουμε πολλές πιθανότητες. Πρέπει όμως να το αποδείξουμε στο γήπεδο».

Για τα τρία γκολ που δέχτηκε η ομάδα του, τόνισε: «Πιστεύω ότι πραγματικά αυτός ο γύρος ήταν λαμπερός όχι μόνο γιατί είχε μεγάλο αριθμό γκολ, αλλά γιατί ο Φωκικός ήταν μία ομάδα που ήθελε να έχει κατοχή μπάλας και κοιτούσε να επιτεθεί. Προσπαθούσε να επιτεθεί και να παίξει ωραία».

Όσο για το αν το επόμενο δεκαήμερο είναι το πιο κρίσιμο της σεζόν, είπε: «Καθοριστικής σημασίας είναι το ματς με την Μπενφίκα. Τα άλλα δύο ματς είναι για το πρωτάθλημα που είναι φυσικά σημαντικά. Εμείς θέλουμε να διατηρούμε το επίπεδό μας σε υψηλά κλιμάκια. Έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε μέχρι το τέλος της χρονιάς. Είμαστε προετοιμασμένοι για τέτοιου είδους παιχνίδια, είμαστε έτοιμοι να παίξουμε σε αυτά τα επίπεδα και έτσι θέλουμε να μείνουμε μέχρι τον Απρίλιο και Μάιο».

Τέλος, με αφορμή τα… κλαρίνα που ακούγονταν από τα μεγάφωνα στη λήξη του αγώνα στην Άμφισσα, ρωτήθηκε αν του αρέσει η παραδοσιακή ελληνική μουσική, απάντησε χαμογελώντας: «Μου αρέσουν όλα τα είδη της μουσικής, όμως δεν τραγουδάω καθόλου καλά».