Μίτσελ: Δεν πρόκειται να χωρίσουν Μήτρογλου-Σαβιόλα

1024743

 

Ο Μίτσελ είχε κάθε λόγο να είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την παρουσία του Ολυμπιακού και τη νίκη στο ματς με την Ξάνθη και μετά το τέλος του αγώνα ο Ισπανός τόνισε ότι οι παίκτες του είχαν εξαιρετική συμπεριφορά.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Μου άρεσε πολύ η συμπεριφορά των παικτών μου. Είναι συμπεριφορά ανάλογη του αποτελέσματός μας. Ήταν ένας ωραίος τρόπος να τελειώσουμε το ματς και να δούμε τον επόμενο αγώνα με την Παρί.

Θα μπορούμε να έχουμε όλους τους παίκτες στην διάθεσή μας. Ο Μπονγκ πιο πολύ βγήκε για προληπτικούς λόγους. Ελπίζουμε να τον έχουμε μαζί μας στο προσεχές ματς» είπε στη Nova μετά το τέλος του αγώνα

Ο Μίτσελ είπε στην συνέντευξη Τύπου για:

Το παιχνίδι με την Ξάνθη: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος και χαρούμενος από την συμπεριφορά και την προσπάθεια των παικτών μου από την αρχή του αγώνα. Δεν μπορώ να έχω κανένα παράπονο από αυτούς. Δεν έχω ούτε μία άσχημη σημείωση για το ματς. Μου άρεσε τόσο που θα ήθελα να παίξω κι εγώ σήμερα, αλλά δεν μπορώ πια, έχω μεγαλώσει».

Τον Γιαταμπαρέ: «Θα έχουμε καλύτερη εικόνα για αυτόν στην πορεία. Είναι ένας παίκτης με πολλά προτερήματα και μας βοηθήσει πολύ. Όσο καλύτερα πηγαίνει η ομάδα τόσο καλύτερα μπορεί να προσαρμοστεί ένας νέος ποδοσφαιριστής. Θέλουμε να αφομοιώσουμε τα προτερήματα του στο σύνολο ώστε να βοηθήσει την ομάδα».

Τον Σάμαρη: «Ο συγκεκριμένος παίκτης δεν μπορεί να αντικατασταθεί όσο παίζει έτσι. Με τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί ο Σάμαρης, δεν βγαίνει από την ενδεκάδα. Τον γνωρίζαμε από τον Πανιώνιο. Αυτό που είδατε σήμερα από τον Αντρέα, είναι αυτό που δουλεύουμε εδώ και δύο μήνες μαζί του. Το υποψιαζόμασταν από τότε. Είναι άριστος παίκτης και επαγγελματίας και αγαπά πολύ το ποδόσφαιρο, κάτι που μπορεί να δει και ο κόσμος της ομάδας. Δουλεύει καθημερινά στις προπονήσεις και βελτιώνεται διαρκώς».

Την ενδεκάδα με Παρί και το ρόστερ: «Το να έχω πολλές επιλογές και τόσους καλούς παίκτες, είναι για εμένα ευχάριστος και γλυκός πονοκέφαλος. Χρειαζόμασταν μια ώθηση για το ματς με την Παρί Σεν Ζερμέν και το βρήκαμε την κατάλληλη στιγμή, δίνοντας και στον κόσμο μας να πιστέψει πως είμαστε σε καλό δρόμο. Σήμερα δείξαμε το πως έχουμε καλό ρόστερ. Όποιος και να έπαιξε ήταν πολύ καλός».

Τους Μήτρογλου και Σαβιόλα: «Θα δείτε πολλά παιχνίδια με αυτούς μαζί. Μην ανησυχείτε. Τους Σαβιόλα και Μήτρογλου, δεν θα τους χωρίσω. Είναι σαν σιαμαίοι. Έχουμε καλό ρόστερ και πρέπει να βρούμε τρόπο να το εκμεταλλευθούμε. Ο ανταγωνισμός κάνει πάντα καλό. Το είδατε σήμερα με τον Χολέμπας, τον Μεντζανί και τον Μασάντο. Εύχομαι να συνεχίσω να έχω ευχάριστους πονοκεφάλους σχετικά με την ενδεκάδα της ομάδας μας».