Μέλος και ο Καντονά

Όπως έγινε γνωστό από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, ο Ερίκ Καντονά έγινε μέλος των «ερυθρόλευκων» αφού τιμήθηκε από τον Βαγγέλη Μαρινάκη και πήρε τη φανέλα με το «νο7» πριν από το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Μετά τον Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα και ο Ερίκ Καντονά εντάχθηκε στην οικογένεια του Ολυμπιακού! Ο Γάλλος σταρ ο οποίος βρέθηκε στην Αθήνα τις προηγούμενες ημέρες, βρέθηκε στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ και για να κάνει γυρίσματα στο πλαίσιο του ντοκιμαντέρ που ετοιμάζει με θέμα το ποδόσφαιρο και τα μεγάλα ντέρμπι της Ευρώπης, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να τον υποδέχεται και να τον τιμά όπως του αρμόζει.

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, ο Γάλλος σταρ του παρελθόντος, ο οποίος μεγαλούργησε με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, εγγράφηκε μέλος των Πειραιωτών και πήρε την κάρτα του ως επίτιμο μέλος του Ολυμπιακού…

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε το παρακάτω δελτίο Τύπου:

«Ο Ερίκ Καντονά αναχώρησε σήμερα από την χώρα μας, όπου και είχε επισκεφτεί για τα γυρίσματα του νέου του ντοκιμαντέρ.

Όπως είναι γνωστό, τα τελευταία χρόνια ο Γάλλος έχει ιδρύσει την δική του εταιρία παραγωγής, την «Canto Bros», η οποία ασχολείται με την παραγωγή μιας σειράς ντοκιμαντέρ με τίτλο «Looking for» και θέμα όλα τα μεγάλα ντέρμπι του κόσμου.

Έτσι λοιπόν αποφάσισε να ταξιδέψει στην χώρα μας για το νέο του ντοκιμαντέρ που θα αφορά στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός.

Στο πλαίσιο αυτό η ΠΑΕ Ολυμπιακός ξενάγησε τις προηγούμενες ημέρες τον Ερίκ Καντονά στο Γεώργιος Καραϊσκάκης και στο Μουσείο, ενώ παράλληλα ο πρόεδρος του Ολυμπιακού κ. Βαγγέλης Μαρινάκης τον προσκάλεσε την Κυριακή 31/03 στο φαληρικό γήπεδο, έτσι ώστε να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ.

Πριν την έναρξη του αγώνα ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης, του έδωσε μία αναμνηστική φανέλα με το «Νο7», ενώ του παρέδωσε και την κάρτα μέλους του Συλλόγου, κάνοντάς τον επίτιμο μέλος της «ερυθρόλευκης» οικογένειας.

Στην συνέχεια ο Γάλλος κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο, όπου οι παίκτες έκαναν το καθιερωμένο ζέσταμα και γύρισε κάποια πλάνα που θα χρησιμοποιηθούν στο ντοκιμαντέρ που ετοιμάζει.

Ο Ερίκ Καντονά παρακολούθησε την αναμέτρηση από την σουίτα του τρίτου ορόφου μαζί με τον αδερφό του Marie-Jean Cantona, την γυναίκα του αδερφού του, τον Γιάννη Βρέντζο και τον Χουάν Χοσέ Λορένθο.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, παρέθεσε γεύμα στον Ερίκ Καντονά στο εστιατόριο V’ammos στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Να σημειώσουμε ότι το συνεργείο του Γάλλου θα επιστρέψει τις επόμενες ημέρες στην χώρα μας έτσι ώστε να μιλήσει με εκπροσώπους του Συλλόγου και να ολοκληρώσει τον κύκλο των γυρισμάτων του».