“Καθάρισε” με 2 γκολ ο Κολοβός

kolovos1

 

Από την περασμένη σεζόν, ο Δημήτρης Κολοβός είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και οι ερυθρόλευκοι προχώρησαν στην απόκτηση του το καλοκαίρι, αφήνοντας ωστόσο τον παίκτη με την μορφή δανεισμού για ένα χρόνο στον Πανιώνιο.

Ο 20χρονος εξτρέμ ήταν ο πρωταγωνιστής για την ομάδα της Νέας Σμύρνης, στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης για την 9η αγωνιστική της Super League.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο σκορ με τον Μίνγκα στο 21ο λεπτό του αγώνα και κρατούσαν το προβάδισμα έως και το 63′. Σε εκείνο το σημείο ο Κολοβός είδε την κούρσα του Κούρου από αριστερά και του πέρασε την μπάλα.

Ο τελευταίος έκοψε ξανά για τον Κολοβό που είχε κινηθεί στο ύψος του πέναλτι και δεν δυσκολεύθηκε να νικήσει τον Τζόρβα για το 1-1.

Στο 78′ ήρθε και το 2-1 για τον Πανιώνιο με τον ίδιο πρωταγωνιστή.

Η άμυνα του Απόλλωνα έκανε… απέλπιδες προσπάθειες να απομακρύνει την μπάλα δίχως να τα καταφέρει, γεγονός που εκμεταλλεύθηκε ο Κολοβός που σήκωσε το κεφάλι και με άψογο πλασέ νίκησε ξανά τον Τζόρβα στην αριστερή του γωνία.

Αναμφισβήτητα ο 20χρονος εξτρέμ του Πανιωνίου ήταν ο MVP της αναμέτρησης και χάρισε ένα πολύτιμο τρίποντο στους κυανέρυθρους. Πιθανότατα από τη νέα σεζόν, ο Κολοβός θα έχει την ευκαιρία να δείξει το ταλέντο του φορώντας τα ερυθρόλευκα.


Ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Νέας Σμύρνης

Καιρός: Αίθριος

Διαιτητής: Σταύρος Τριτσώνης (Αθηνών)

Βοηθοί: Ιορδάνης Απτόσογλου (Αθηνών), Δημήτριος Ζυγούρης (Αιτ/νίας)

4ος Διαιτητής: Αλέξανδρος Δημητρόπουλος (Φθιώτιδας)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Παντελής): Γιαννακόπουλος, Κούρντι, Κουλουχέρης, Αυλωνίτης, Κούρος, Μητρόπουλος, Μενδρινός, Καλτσάς (67′ Καμπάνταης), Ντούνης (46′ Γιάννου), Κολοβός (83′ Λαμπρόπουλος), Αραβίδης

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Τεννές): Τζόρβας, Χατζηζήσης (69′ Βέρτζος), Παντελιάδης, Δεληζήσης, Έγκον (58′ Τοσκάνης), Άλβαρες, Κόρμπος, Μίνγκας (82′ Μπάρκογλου), Γκουέλα, Καμαρά, Φαρινόλα

Γκολ: 63′ Κολοβός, 78′ Κολοβός / 21′ Μίνγκας

Κίτρινες κάρτες: 29′ Κούρντι, 79′ Αραβίδης / 25′ Εγκόν, 55′ Μίνγκας, 58′ Παντελιάδης, 74′ Φαρινόλα, 91′ Βέρτζος

Κόκκινες κάρτες: –

Πηγή:redplanet.gr