Θλάση ο Φουστέρ!

d.fuster

Δίχως τον Νταβίδ Φουστέρ, ο οποίος από το ματς με την Παρί Σεν Ζερμέν «κληρονόμησε» μία θλάση πρώτου βαθμού στον δεξιό προσαγωγό, ο Ολυμπιακός συνέχισε σήμερα την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Κυριακής με αντίπαλο τον Παναιτωλικό. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός έκανε θεραπεία και αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για περίπου 10-15 ημέρες.

Θεραπεία έκανε και ο Λεάντρο Σαλίνο, ο οποίος έκανε και αερόβιο στο γήπεδο, ενώ ο Μιγκέλ Τόρες συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα. Ο Μπονγκ έκανε επίσης θεραπεία, λόγω του προβλήματος που είχε προ ημερών στην ποδοκνημική.

Οι «ερυθρόλευκοι» έριξαν το βάρος στη φυσική κατάσταση, στην αρχή της προπόνησής τους. Στη συνέχεια έβαλαν σε αυτή και την μπάλα. Έκαναν ασκήσεις τεχνικής και ελέγχου της μεταβίβασης. Δούλεψαν επάνω στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και τα τελειώματα των φάσεων και ολοκλήρωσαν την εκγύμνασή τους με δίτερμα. Το πρόγραμμα αύριο περιλαμβάνει απογευματινή προπόνηση, στις 19:00.

 

ΠΡΟΣΦΟΡΑ !!! ΠΑΡΕ 100 ΕΥΡΩ ΜΠΟΝΟΥΣ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ MYBET ΚΑΙ ΠΑΙΞΕ ΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ONLINE KAZINO! ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ