Η επιστροφή του Αβραάμ!

avraampapado_2712

 

Στο ματς με τον Παναιτωλικό αναμένεται να βρεθεί και πάλι στην αποστολή, ίσως και να πάρει χρόνο συμμετοχής, ο Αβραάμ Παπαδόπουλος που έχει ανεβάσει πλέον για τα καλά στροφές και μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους, έχοντας ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε και τον άφησε για αρκετό καιρό εκτός μάχης.

Η επιστροφή του αρχηγού, βεβαίως, έχει πολύ μεγάλη σημασία, καθώς θα φέρει την πείρα που χρειάζεται στο κέντρο της άμυνας ο Ολυμπιακός, ειδικά για το παιχνίδι με την Αντερλεχτ τη δεύτερη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο στόχος είναι ο Αβραάμ να είναι πανέτοιμος σε αυτό το ματς.

Ετοιμάζει Εντινγκά, Γιαταμπαρε

Τρεις αγώνες μεσολαβούν μέχρι το ματς με την Αντερλεχτ, με τον Παναιτωλικό και τον Πανιώνιο για το πρωτάθλημα και με τον Φωκικό την άλλη Τετάρτη στο Καραϊσκάκη για το Κύπελλο και εκεί ο Μίτσελ θα επιδιώξει να δώσει όσο περισσότερο χρόνο συμμετοχής μπορεί στους Εντινγκά και Γιαταμπαρέ για να μπουν στην ομάδα και να είναι πανέτοιμοι για τον κρίσιμο αγώνα με την Αντερλεχτ. Στο Αγρίνιο μάλιστα δεν αποκλείεται να είναι ο Γιαταμπαρέ και ίσως ο Εντινγκά στη βασική ενδεκάδα.

Καλύτερο το γκολ του Βάις

Μπορεί ο Ολυμπιακός να μην κατάφερε να εκπλήξει την Ευρώπη απέναντι στην Παρί, γνωρίζοντας παρά την εξαιρετική του εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο βαριά ήττα, όμως το γκολ που πέτυχε ο Βλάντιμιρ Βάις κάνει τον γύρο του κόσμου και έχει κλέψει την παράσταση σε αυτά της πρώτης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ.

Μάλιστα, σύμφωνα με την αγγλική έκδοση του Eurosport που έκανε αφιέρωμα για τις πέντε ξεχωριστές στιγμές της πρώτης αγωνιστικής, το γκολ του Βάις αναδείχθηκε ως το καλύτερο. «Οσοι δεν το είδατε χάσατε. Μία ταχύτατη ατομική προσπάθεια γεμάτη λαμπρότητα και αλαζονεία» χαρακτηρίζει το γκολ το αγγλικό Eurosport, αποθεώνοντας τον εντυπωσιακό τρόπο με τον οποίον ο Σλοβάκος εξτρέμ του Ολυμπιακού διέλυσε με τις ντρίμπλες του την άμυνα της Παρί Σεν Ζερμέν. Οι υπόλοιπες τέσσερις κορυφαίες στιγμές είναι η επιστροφή του Κασίγιας και ο τραυματισμός του, η κλάση των Ρονάλντο και Μέσι που «καθάρισαν» τα ματς των ομάδων τους, το διπλό της Βασιλείας στο Λονδίνο επί της Τσέλσι και η αποτελεσματικότητα στις εκτελέσεις κόρνερ της Παρί που πέτυχε τα τρία απο τα τέσσερά της γκολ.

Πηγή:Sentragoal.gr