Η αποστολή για τον Φωκικό

1033200_0

Ακόμη μία υποχρέωση περιλαμβάνει για τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού το «βαρύ» αγωνιστικό πρόγραμμα. Αντίπαλος αυτή τη φορά είναι ο Φωκικός, με τον οποίο η ομάδα μας κοντράρεται την Τετάρτη στις 20:30, στη ρεβάνς του 5-1 της 2ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Για αυτό το ματς οι παίκτες βρέθηκαν σήμερα Τρίτη στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη και γυμνάστηκαν σε έντονο ρυθμό. Έριξαν το βάρος στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και τη σωστή κυκλοφορία της μπάλας. Έπαιξαν δίτερμα σε χώρο μικρότερο ολόκληρου του γηπέδου, με τον κ. Μίτσελ να δίνει διαρκείς οδηγίες για σωστή αμυντική και επιθετική λειτουργία.

Σε ό,τι αφορά τους τραυματίες, ο Μπονγκ έκανε θεραπεία και ατομικό αερόβιο πρόγραμμα στο γυμναστήριο και το γήπεδο. Το ίδιο έκανε και ο Ντομίνγκεζ. Θεραπεία συνέχισε ο Ιμπαγάσα. Το πρόγραμμα αποκατάστασής τους ακολούθησε ο Μασάντο, ενώ αποθεραπεία περιελάμβανε το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές που έπαιξαν κόντρα στον ΟΦΗ.

Μετά το τέλος του προγράμματος έγινε γνωστή η αποστολή των παικτών που θα ταξιδέψουν στην Άμφισσα για το ματς με τον Φωκικό. Αναλυτικά: Μέγιερι, Χουτεσιώτης, Κάμπελ, Φουστέρ, Μανωλάς, Σέποβιτς, Μετζανί, Σάλιακας, Εντινγκά, Ολαϊτάν, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Σαλίνο, Σάμαρης, Βούρος, Παπασάββας, Βάις, Γιαταμπαρέ.

Πηγή:olympiacos.org