Η αποστολή για Ξάνθη

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία ενόψει του αυριανού αγώνα των ερυθρολεύκων στην ακριτική Ξάνθη (17/12, 17:15). Εκτός αποστολής οι Φετφατζίδη, Πάντελιτς, Ντιακιτέ, Πίνο και Χολέμπας

ομαδαΑρκετές οι απουσίες στον αυριανό αγώνα του Ολυμπιακού με αντίπαλο την Ξάνθη.

Μετά την τελευταία προπόνηση που διεξήχθη το Σάββατο, ανακοινώθηκε η αποστολή που θα ταξιδέψει στην Ξάνθη, στην οποία εκτός από τους γνωστούς τραυματίες, απουσιάζουν και σημαντικά ονόματα που κρίθηκε σκόπιμο να μην αγωνιστούν.

Αναλυτικά, το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

“Την τελευταία τους προπόνηση, πριν από την αυριανή αναμέτρηση στην Ξάνθη, απέναντι στην τοπική ομάδα, έκαναν σήμερα το πρωί οι παίκτες του Ολυμπιακού.

Δούλεψαν πολύ επάνω στο κομμάτι της τακτικής, παίζοντας δίτερμα για την περισσότερη ώρα του προγράμματος. Ο κ. Μίτσελ και οι συνεργάτες του ζητούσαν συγκεκριμένα πράγματα, προσαρμοσμένα επάνω στο παιχνίδι του αντιπάλου. Στη συνέχεια οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν και στημένες φάσεις, δουλεύοντας τη σωστή αντίδραση στην άμυνα και τη γρήγορη «κόντρα».

Αγωνιστικά προβλήματα, πλην εκείνου του Νταβίδ Φουστέρ (συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα), δεν υπάρχουν και έτσι ο κ. Μίτσελ έχει τη δυνατότητα να επιλέξει την καλύτερη δυνατή αποστολή και ενδεκάδα για το αυριανό ματς.

Την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Ξάνθη απαρτίζουν οι εξής ποδοσφαιριστές: Μέγιερι, Κάρολ, Αμπντούν, Παπαδόπουλος, Κοντρέρας, Τζεμπούρ, Φέισα, Παπάζογλου, Γκρέκο, Ιμπαγάσα, Λυκογιάννης, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μήτρογλου, Μοδέστο, Σιόβας, Βλαχοδήμος”.