Η αποστολή για Άρη

963977_1Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για το αυριανό παιχνίδι με τον Άρη στο “Γ.Καραισκάκης”. Ζητούμενο, η ηρεμία και η επιστροφή στις καλές εμφανίσεις. Εκτός αποστολής έμειναν Πάντελιτς, Μοδέστο, Ντιακιτέ, Φουστέρ και Πίνο.Θα λείψει και ο Κοντρέρας λόγω καρτών.

Οι 18 παίκτες που θα έχει στην διάθεση του ο Μίτσελ είναι οι Μέγκιερι, Κάρολ, Αμπντούν, Παπαδόπουλος, Τζεμπούρ, Φέισα, Φετφατζίδης, Γκρέκο, Χολέμπας, Ιμπαγάσα, Μανιάτης, Λυκογιάννης, Μασάντο, Μανωλάς, Μήτρογλου, Παπάζογλου, Σιόβας, Βλαχοδήμος.

 

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ: 

“Με μία τελευταία προπόνηση, η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί το Ρέντη, οι παίκτες του Ολυμπιακού ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το ματς με τον Άρη, αύριο στις 19:30 στο Καραϊσκάκη.

Συντηρητικό πρόγραμμα και θεραπεία έκανε ο Μάρκο Πάντελιτς, λόγω ενοχλήσεων στον αχίλλειο δεξιά. Οι υπόλοιποι παίκτες του Ολυμπιακού γυμνάστηκαν κανονικά. Μετά το τέλος της προπόνησης, η οποία ήταν αφιερωμένη στην τακτική, ο κ. Μίτσελ ανακοίνωσε την αποστολή για το αυριανό παιχνίδι.

Αναλυτικά: ΜέγΚιερι, Κάρολ, Αμπντούν, Παπαδόπουλος, Τζεμπούρ, Φέισα, Φετφατζίδης, Γκρέκο, Χολέμπας, Ιμπαγάσα, Μανιάτης, Λυκογιάννης, Μασάντο, Μανωλάς, Μήτρογλου, Παπάζογλου, Σιόβας, Βλαχοδήμος.”