«Ευχαριστώ τον Ολυμπιακό και τον κόσμο»

1403503_221978997971879_954535899_o

Εμφανώς συγκινημένος από την υποδοχή που του επιφύλαξε η ΠΑΕ Ολυμπιακός κι ο κόσμος των «Ερυθρόλευκων» εμφανίστηκε στα μέσα της πατρίδας του ο Μάρκο Πάντελιτς.

«Ήταν υπέροχα. Επέστρεψα στην ομάδα που ήμουν για τρία πολύ όμορφα χρόνια. Όλη η βραδιά ήταν καταπληκτική, γιατί η ομάδα μου νίκησε με 4-0 τον ΠΑΟΚ. Λίγοι παίκτες μπορούν να υπερηφανευτούν πως ένιωσαν όσα εγώ. Εκτιμώ πολύ αυτό που έκαναν ο Ολυμπιακός και οι φίλαθλοί του για μένα», είπε χαρακτηριστικά σε ιστοσελίδα της Σερβίας ο άλλοτε φορ του Ολυμπιακού και πρόσθεσε:

«Όσα πέτυχε με τον Ολυμπιακό θα μείνουν για πάντα στο μυαλό του. «Κατακτήσαμε μαζί σχεδόν κάθε τίτλο που υπήρχε. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να περάσουμε στην επόμενη φάση του Champions League, αλλά ήμασταν άτυχοι. Όμως παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο και είμαι χαρούμενος που τα παιδιά που παρέμειναν στην ομάδα συνεχίζουν και είναι κοντά στην πρόκριση φέτος. Προσωπικά έδωσα τα πάντα για την ομάδα και ο κόσμος το εκτίμησε και αναγνώρισε την προσφορά μου, την αφοσίωσή μου, την προσπάθειά μου και φώναζαν το όνομά μου».

Τέλος, ανέφερε ότι: «Μεγάλωσα στο Βελιγράδι κι εκεί θα συνεχίσω να μένω, όμως αγαπώ πολύ την Αθήνα, το Βερολίνο και το Άμστερνταμ, όπου αγωνίστηκα. Θα είναι πάντα στην καρδιά μου».