Ετοιμάζονται για ενδεκάδα Ιμπαγάσα και Φετφατζίδης…

Με νέα πρόσωπα στην αρχική ενδεκάδα αναμένεται να παρουσιαστεί ο Ολυμπιακός στην αναμέτρηση της Κυριακής (7/4) με τον Πλατανιά στα Χανιά.

Ο Μίτσελ προσανατολίζεται σε μερικές αλλαγές, θέλοντας να αλλάξει προς το καλύτερο την εικόνα των Πρωταθλητών Ελλάδας και για τον λόγο αυτό, θέση στο βασικό σχήμα διεκδικεί ο Γιάννης Φετφατζίδης, ο οποίος στα τελευταία παιχνίδια δείχνει… ανεβασμένος.

Σε περίπτωση που βραχύσωμος μεσοεπιθετικός ξεκινήσει στην αρχική ενδεκάδα, ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος θα είναι στον πάγκο, μια και ο νεαρός άσος δεν τα πήγε πολύ καλά στο ντέρμπι της Κυριακής (31/3) με τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Παράλληλα, πολλές πιθανότητες παρουσίας στο αρχικό σχήμα συγκεντρώνει ο Αριέλ Ιμπαγάσα, προκειμένου να αρχίσει να βρίσκει ρυθμό, ενόψει και του ντέρμπι της 29ης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό, ενώ στην ενδεκάδα αναμένεται να επιστρέψει και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος.

Από εκεί και πέρα, στην προπόνηση της Τετάρτης (3/4) ο Μίτσελ ανέλυσε στους ποδοσφαιριστές του τον τρόπο ανάπτυξης του Πλατανιά και ζήτησε από τους «ερυθρόλευκους» να είναι συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό.