Είχα πρόταση και απο τον ΠΑΟΚ,αλλά από την αρχή ήθελα Ολυμπιακό

Λίγο μετά τις 13:30 της τρίτης μέρας του Ιουλίου, η ΠΑΕ Ολυμπιακός παρουσίασε το τελευταίο μεταγραφικό του απόκτημα, τον Αλεχάντρο Τσόρι Ντομίνγκεζ.

Ο Αργεντινός, έφτασε στο γήπεδο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” λίγο μετά τη μία, με τη σύζυγο και τα παιδιά του ευδιάθετος και χαρούμενος που σε λίγο θα παρουσιαζόταν από τους νταμπλούχους Ελλάδας.

Ο Ντομίνγκεζ επέλεξε να αγωνίζεται με το νούμερο “35” στην ερυθρόλευκη ριγωτή φανέλα, λόγω του ότι ήταν το πρώτο του νούμερο στη Ρίβερ Πλέιτ.

Την παρουσίασε καλωσόρισε ο διευθυντής επικοινωνίας του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς, κάνοντας παράλληλα και μια μίνι αναδρομή στο βιογραφικό του.

Ο κύριος Βρέντζος πήρε τη σκυτάλη, δηλώνοντας: «Θα ήθελα να σας καλωσορίσω στην πρώτη παρουσίαση παίκτη για τη νέα μεταγραφική περίοδο. Δεν είναι ο μόνος παίκτης που θα αποκτηθεί. Εγκαινιάζουμε με αυτό τον τρόπο τις παρουσιάσεις του φετινού μεταγραφικού σχεδιασμού που πηγαίνει όπως υπολογίζαμε.

Τον ευχαριστούμε που κάνει την επιλογή να έρθει στον Ολυμπιακό και το ελληνικό πρωτάθλημα. Η καριέρα του μιλάει από μόνη της ,ο ποδοσφαιριστής επέλεξε συνειδητά να έρθει στον Ολυμπιακό, που ήταν η πρώτη του επιλογή μεταξύ άλλων.

Τις επόμενες μέρες θα παρουσιαστούν και τα άλλα μεταγραφικά αποκτήματα που όλοι γνωρίζετε. Υλοποιούμε στο ακέραιο τα πράγματα που σας είχαμε πει. Θα ακολουθήσουν και κάποιες άλλες κινήσεις που σας είχαμε πει».

Θα ήθελα να επαναλάβω κάτι που έχει να κάνει με την μεταγραφολογία. Ό,τι έχουμε πει γίνεται, δεν μπορούν κάθε μέρα να γράφονται 2-3 ονόματα.

Καλωσορίζω τον Τσόρι στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Πάντα ήταν ένα παιδί που ήθελε να ανήκει σε ερυθρόλευκες ομάδες και είμαι σίγουρος ότι εδώ θα βρει την οικογένεια που θέλει».

Στις πρώτες επίσημες δηλώσεις του ως παίκτης του Ολυμπιακού, ο Τσόρι Ντομίνγκεζ είπε:

«Καλημέρα σε όλους. Είμαι παρά πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ, νιώθω ευγνώμον που είμαι εδώ και για την προσπάθεια που έκαναν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού να με φέρουν. Ανυπομονώ που να ξεκινήσω προπονήσεις και να δώσω το καλύτερος στην ομάδα γα τη νέα χρονιά», για να συνεχίσει:

«Ακόμη μια φορά θέλω να επαναλάβω ότι είμαι ευτυχισμένο και θέλω να επαναλάβω ότι είναι ένα επιπλέον κίνητρο που φοράω τα αγαπημένα μου χρώματα.

Ξέρω ότι πρόκειται για έναν μεγάλο σύλλογο, που αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο, αυτό είναι κάτι που αρέσει και σε μένα, για να δίνω ό,τι καλύτερο μπορώ και να πετυχαίνω πράγματα.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους για την αγάπη που μου δίνουν και ελπίζω μέσα στον αγωνιστικό χώρο να τους την ανταποδώσω».

Τι τον ιντρίγκαρε περισσότερο να απορρίψει τη Μάλαγα και να έρθει στον Ολυμπιακό: «Δεν ήταν μόνο η Μάλαγα, δέχτηκα κλήσεις κι από άλλες ομάδες, από την αρχή ήθελα Ολυμπιακό, γιατί ήξερα ότι είναι μια ομάδα που αγωνίζεται πάντα για την πρώτη θέση και αυτό μου αρέσει κι εμένα».

Για τους συμπατριώτες του που πέρασαν από τον Ολυμπιακό
: «Μακάρι να μπορέσω να συνεχίσω έτσι. Ήθελα να μιλήσω μαζί τους, δεν τα έχω καταφέρει ακόμη αλλά ελπίζω να το κάνω. Ξέρω τι γίνεται σ’ αυτό το γήπεδο, ξέρω ότι παίρνουν οι παίκτες αγάπη από τον κόσμο και ελπίζω μέσα στο γήπεδο να δείξω »

Η αγαπημένη θέση μέσα στο γήπεδο:
 «Όσον αφορά στη θέση, ο προπονητής γνωρίζει ότι είναι να παίζω μπροστά από το κέντρο, αλλά είμαι διαθέσιμος να παίξω σε οποιαδήποτε θέση μου ζητηθεί».

Αν είναι έτοιμος να αναλάβει ηγετικό ρόλο στον Ολυμπιακό, τόσο εκτός όσο και εντός αγωνιστικών χώρων: «Ναι, αυτό είναι κάτι που ταιριάζει με την προσωπικότητα μου. Αυτό όμως ακόμη δεν το ξέρω. Θα ξεκινήσω να δουλεύω με τους συμπαίκτες μου ταπεινά και στη συνέχεια αυτό θα το δούμε. Μακάρι να το κερδίσω».

Αν ήταν αλήθεια ότι ενδιαφέρθηκε και ο ΠΑΟΚ για την απόκτησή του: «Ναι, είναι αλήθεια. Όχι μόνο ο ΠΑΟΚ, αλλά διάφορες ομάδες. Καμία στιγμή όμως δεν είχα αμφιβολία να έρθω στον Ολυμπιακό. Ήξερα για το σύλλογο ,τι εκπροσωπεί και από την πρώτη στιγμή ήθελα να έρθω εδώ. Ανυπομονώ να ξεκινήσω δουλειά».

Πηγή:woop.gr