Δύσκολα θα προλάβει το ντέρμπι ο Τσόρι

chori_goal

Ο σκόρερ του Ολυμπιακού στον αγώνα με την Μπενφίκα στο “Ντα Λουζ”, Τσόρι Ντομίνγκεζ ταλαιπωρείται από θλάση στον τετρακέφαλο και όλα δείχνουν ότι δεν θα προλάβει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ο Αργεντινός περνάει καθημερινά αρκετές ώρες στου Ρέντη κάνοντας θεραπεία στην προσπάθειά του να δώσει το “παρών” στη Λεωφόρο, αλλά ακόμα και στην περίπτωση που είναι οριακά έτοιμος, ο Μίτσελ δεν θα ρισκάρει τη συμμετοχή του. Θα τον προφυλάξει ενόψει του κρίσιμου παιχνιδιού με τους Πορτογάλους στο Καραϊσκάκη στο οποίο κρίνεται ουσιαστικά η 2η θέση του ομίλου και κατ΄ επέκταση η πρόκριση στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ.

Πέρα από τον Ντομίγκεζ, ο Ολυμπιακός θα έχει και άλλες απουσίες στη Λεωφόρο, καθώς ούτε ο Γκαετάν Μπονγκ ούτε ο Αριέλ Ιμπαγάσα θα είναι διαθέσιμοι.

Παράλληλα, ο Πάουλο Μασάντο εξακολουθεί να νιώθει ενοχλήσεις και είναι αμφίβολη η συμμετοχή του. Ο Πορτογάλος μέσος αισιοδοξεί ότι θα προλάβει το ντέρμπι αλλά στην τεχνική ηγεσία θα έχουν πιο ξεκάθαρη εικόνα την Πέμπτη.

Ο Μιγκέλ Τόρες είναι έτοιμος πλέον και αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στον αγώνα ρεβάνς του κυπέλλου με τον Φωκικό την Τετάρτη. Ο Μίτσελ λογικά θα δώσει χρόνο συμμετοχής στους Στσέποβιτς, Ολαϊτάν, Μετζανί και Μέγιερι.

Στο μεταξύ, προβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζει και η Μπενφίκα. Τελευταίο θύμα ο Γκιγιέρμε Σικέιρα που αισθάνθηκε ενοχλήσεις και αντικαταστάθηκε στο 27ο λεπτό στο παιχνίδι με τη Νασιονάλ (2-0). Ο Βραζιλιάνος αμυντικός, που πέτυχε το πρώτο γκολ των Λουζιτανών (στο 15΄), σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου του πορτογαλικού συλλόγου έχει υποστεί θλάση στον αριστερό μηρό. Αν επιβεβαιωθεί αυτό και από τις περαιτέρω εξετάσεις που θα υποβληθεί ο ποδοσφαιριστής, τότε θα είναι εξαιρετικά αμφίβολη η συμμετοχή του στον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Πηγή:contra.gr