Δυνατά για Τζόναθαν

7469d2f4a9f9b04782c037195e215ef7_L

Έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Τζόναθαν Ντος Σάντος από την Μπαρτσελόνα έχει δείξει ο Ολυμπιακός και ετοιμάζεται να κάνει την επίσημη πρότασή του στους Καταλανούς.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κάνει ξεκάθαρη τη στρατηγική τους ενόψει των μεταγραφών του καλοκαιριού. Ειδικότερα σε ό,τι αφορά ξένους ποδοσφαιριστές που θα προέρχονται από την αγορά της Ισπανίας κυρίως. Αυτό που φέρονται να έχουν συμφωνήσει ο Βαγγέλης Μαρινάκης με τον Μίτσελ είναι να αποκτηθούν ποδοσφαιριστές νεαροί, οι οποίοι θα «χτίσουν» το όνομά τους στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο μέσα από τον Ολυμπιακό και τους στόχους που θα επιτύχουν μαζί του.

Μια τέτοια περίπτωση είναι ξεκάθαρα ο Τζόναθαν Ντος Σάντος της Μπαρτσελόνα, ο οποίος έχει αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις στον Μίτσελ. Σύμφωνα με τον «Γαύρο», στον Ολυμπιακό θεωρούν ότι η παρουσία του Ισπανού προπονητή θα παίξει καταλυτικό ρόλο στο να πάρουν τον 23χρονο Μεξικανό, ενώ ποντάρουν πολλά και στην παρουσία του εκπροσώπου του Μίτσελ, Μαριάντο Αγκιλάρ, ο οποίος μπορεί να βοηθήσει στις επαφές με τους «μπλαουγκράνα».

Οι πρώτες πληροφορίες για την περίπτωση Τζόναθαν, αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός έχει ήδη κάνει την πρώτη κρούση στην Μπαρτσελόνα. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να ζητήσουν τον παίκτη με τη μορφή δανεισμού, και με οψιόν αγοράς το καλοκαίρι, ωστόσο υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες. Ο παίκτης έχει δηλώσει πως προτιμά να παίξει στην Αγγλία και σίγουρα δεν είναι εύκολο να πειστεί να έρθει στην Ελλάδα. Μεγάλο δέλεαρ βέβαια είναι το Champions Leagueαλλά και το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός είναι η μοναδική ομάδα που παίζει τόσο δυνατά για τον 23χρονο άσο της «Μπάρτσα»…

 

Διαβάστε Περισσότερα : Onsports.gr