Διαψεύδει ο Ολυμπιακός για Γιοβάνοβιτς

pegasus_LARGE_t_1041_105796917

Ολυμπιακού και Μίλαν Γιοβάνοβιτς για διετές συμβόλαιο, όμως από την πλατεία Αλεξάνδρας υπάρχει κατηγορηματική διάψευση του θέματος.

«Δεν υπάρχει κανένα θέμα Γιοβάνοβιτς για τον Ολυμπιακό! Διαψεύδουμε κατηγορηματικά κάθε ενδιαφέρον και κάθε επαφή. Είπαμε εδώ και μέρες ότι μέχρι την 1η Ιουνίου δεν θα γίνει καμία μεταγραφική ενέργεια» τονίζεται χαρακτηριστικά από τους Πειραιώτες.

Ο Σέρβος επιθετικός την περασμένη εβδομάδα συναντήθηκε ανθρώπους της Άντερλεχτ, οι οποίοι του πρότειναν επέκταση συμβολαίου για έναν ακόμα χρόνο με τις ίδιες αποδοχές, όμως εκείνος αρνήθηκε γιατί ήθελε διετές συμβόλαιο.

Ο Γιοβάνοβιτς φέρεται να βρίσκει πολύ καλύτερη την προσφορά του Ολυμπιακού με τους «ερυθρόλευκους» να του προσφέρουν συμβόλαιο δύο ετών που έχει την προοπτική και τρίτου χρόνου.

Για τον Σέρβο θεωρείται μεγάλο πλεονέκτημα ότι με τον Ολυμπιακό θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί στο Champions League ενώ με το συμβόλαιο του 32χρονου στην Άντερλεχτ να τελειώνει στο τέλος του Ιουνίου οι «ερυθρόλευκοι» σε περίπτωση συμφωνίας θα τον αποκτήσουν ως ελεύθερο.

Εντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Γιοβάνοβιτς έχει δείξει και η Μπεσίκτας. Πάντως η γυναίκα του Γιοβάνοβιτς λέγεται ότι λατρεύει τις Βρυξέλλες και μάλιστα πριν λίγο καιρό το ζευγάρι έψαχνε να αγοράσει σπίτι στην πρωτεύουσα του Βελγίου.