«Δεν θέλουμε να δώσουμε τον Μήτρογλου»

mitroglou2

Την πρόθεση του Ολυμπιακού να μην αφήσει τον Κώστα Μήτρογλου να φύγει από την ομάδα εξέφρασε με δηλώσεις του σε ιταλική ιστοσελίδα ο Χουάνχο Λορένθο, με αφορμή το ενδιαφέρον της Ίντερ για τον διεθνή στράικερ. Ο Ισπανός σύβουλος της διοίκησης των Πειραιωτών, αναφερόμενος στο θέμα, δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω αν υπήρξε άνθρωπος της Ίντερ στο παιχνίδι της εθνικής Ελλάδος για να δει τον Μήτρογλου, ωστόσο ξέρω καλά ότι κανείς δεν μίλησε μαζί μας, κανείς παράγοντας της Ίντερ δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μας για να ρωτήσει για τον Μήτρογλου. Ο Μήτρογλου έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό μέχρι το καλοκαίρι του 2016.

Η διοίκηση δεν έχει θέσει τιμή πώλησης του παίκτη, γιατί απλούστατα ο Ολυμπιακός δεν έχει στα πλάνα του την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή. Δεν είναι στις προθέσεις μας ν’ αφήσουμε τον παίκτη. Ο Μήτρογλου είναι ευτυχισμένος στον Ολυμπιακό κι εμείς χαρούμενοι με την απόδοση του. Τι θα γινόταν αν η Ίντερ μάς ζητούσε τον Μήτρογλου τον Ιανουάριο; Δεν θα ήθελα ν’ απαντήσω σε αυτό».

Πηγή:sentragoal.gr