“Δεν βρίσκεται στα πλάνα του Χαλίλχοτζιτς”!

djebbour

Δημοσιεύματα απο ΜΜΕ της Αλγερίας, κάνουν αναφορά στον Ραφίκ Τζιμπούρ και την εθνική ομάδα της χώρας. Πιο συγκεκριμένα το σάιτ “elwatan“, αναφέρει ότι ο εκλέκτορας της Αλγερίας, Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς, δεν έχει στα πλάνα του, τον διεθνή στράικερ του Ολυμπιακού. Και όσο είναι εκείνος, στην τεχνική ηγεσία, δεν θα τον καλέσει ξανά.

Στο δημοσίευμα, το συγκεκριμένο σάιτ, επικαλείται πηγές του, σχετικά με το θέμα, έχοντας στον τίτλο… “Εκτοπίζεται ο Τζιμπούρ;” και συνεχίζει: “Ο Ράφικ Τζιμπούρ δεν βρίσκεται πλέον στα πλάνα του προπονητή Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς. Αυτό αποκαλύπτουν πηγές που βρίσκονται στο περιβάλλον του τεχνικού τιμ”.

Στην συνέχεια έχει και δηλώσεις, κάποιου, σχετικά με το θέμα, ο οποίος δεν θέλησε να αποκαλύψει το όνομά του: “Ο Τζιμπούρ θα δυσκολευτεί να κερδίσει τη θέση του, όσο παραμένει ο ίδιος προπονητής. Η τιμωρία του με την Τυνησία δεν ήταν καλό σημάδι. Η κλήση του για το παιχνίδι με το Μπενίν δεν έγινε επειδή έπαιζε καλύτερα ή σκόραρε με τον Ολυμπιακό, αλλά διότι η ομάδα είχε έλλειψη επιθετικών”.